2777
2789
عنوان

کاشانی ها بیان 🌷🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 31 پست
کاشانی هستی ؟ همون مرده تقربیا ۴۷ ۴۷ سال میخوره؟ فامیلشو میدونی؟

نه..... پیرمرد بود. مثل اینکه دفتر هم داره

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخاست دادم گلم

من ببار برا بچه دار شدن دعا گرفتم همون ماه اول حامله شدم 

یه بار هم دعوای بزرک با شوهرم کردم داشتیم ب طلاق میرسیدیم دوباره زنگش زدم مشکلمو حل کرد و خدا رو شکر گوش شیطون کر شوهرم از اون روز ب بعد درست شد 

البته ک همش خواست خدا بود

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من ببار برا بچه دار شدن دعا گرفتم همون ماه اول حامله شدم  یه بار هم دعوای بزرک با شوهرم کردم د ...

شکر خدا.... چقدر پول میگیره؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
شکر خدا.... چقدر پول میگیره؟ 

میلیونی😂😂😂

من پارسال 1400 دادم .

میگفت من مشتریان از خارج دارم ب پست دسترسی ندارم کاراشو خودم میکنم 

خیلی مومن شمارشو ذخیره کنی پروفشو ببین وانسان 

پیشوازش آیه قرآنه

منم شمارشو از همسایمون ک جنوبیه گرفتم 

یادم رفت یه بار هم دعا برا حفظ جنین گرفتم آخه من سابقه سقط مکرر زایمان زودرس و فوت بچه هام با وجود ناباروری داشتم مامانم برا همسایه درد دل میکنه دوست همسایمونه ک مهمان بودن میگه همسایه مادرم خیلی کارش خوبه و ... دیگه زنگش زدم 

همون ماه بدون دارو حامله شدم زنگشو زدم سرکتاب باز کن ببین بهم میمونه اگر نه دل نبندم و گفت آره و پسره 

آنومالی گفت دختره ولی من الان پسر دارم😂😂😂

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

میلیونی😂😂😂 من پارسال 1400 دادم . میگفت من مشتریان از خارج دارم ب پست دسترسی ندارم کاراشو خودم م ...

عزیزم چه خوب🙏🏻💝..... یک ملیون چهارصد دادی؟ 

برای سرکتاب تنها چقد؟ 

میرن خونه ها کار انجام میدن ؟؟

چه کاری یعنی؟

اگه منظورت دعا گرفتن و ایناس که باید بری پیشش 

من نشنیدم اینجور آدما برن خونه کسی

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
85 تومن می گرفت آره

سلام عزیزم. من زنگ زدم خانم مقدم برای سرکتاب گفت صد تومن براش واریز کردم اما هنوز خبرم نکرده.... طول میکشه کارش؟ 

میگم گلم برای این ک دلم قرص باشخ میپرسم مجددا شما این خانم رو صددرصد قبول داری و بهتر از سید متولی هست؟ یعنی سید متولی ادم معتقدی نیس؟ اخه چرا دعاش برای تو جواب نداده.......؟ 

85 تومن می گرفت آره

عزیزم ممنون میشم جواب بدین