2777
2789

عوارضی هم داشته؟

درسته ال دی چاق میکنه و عصبی؟

ال دی خارجی چطور؟

یکی میگه عوارضشون مثل همه یکی میگه فرق داره میشه شمام تجربتون رو بگین

خاله من با قرص ال دی باردار شد دکتر خندید گفته فکر کردی قرصای الان درستن همه دست کاری شدن بخاطر جمغیت بره بالا ..

منم لولهام بسته بودم خرداد باردار سده بودم توففف بع شانسمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال سیپروترون کامپاند خوردم هیچ عوارضی برام نداشت ولی برای تنظیم هورمون دو ماه دوفامد خوردم ۵ کیلو چاق شدم‌تازه  هیچی اثر مثبتی هم نداشت 

واقعا این قرص های هورمونی  روی هر بدن اثرات کاملا متفاوتی دارن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
قرص ال دی کیست میاره من 7سال ال دی خوردم دوسه ماهه پریود نشدم سونوگف کیست معمولی داری الان قرص سیپرو ...

خاهرشوهر من سیپروترون میخورد من از دکترم پرسیدم گفت خیلی ضعیفه من ترسیدم

خاله من با قرص ال دی باردار شد دکتر خندید گفته فکر کردی قرصای الان درستن همه دست کاری شدن بخاطر جمغی ...

الان بارداری 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.