2777
2789
خب دیگه چیه بگو درمانش را بگم

ابریزش .عطسه سرفه .تنگی نفس .گلو درد .خارش بینی و گلو و گوش 

بویایی و چشایی هم ندارم

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه میکنی؟تنگی نفس چی؟

اره

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
من دارم ، با قرص سرما خوردگی خوب میشم، کلاه خیلی تاثیر داره، محیط گرم، من اینا برام خیلی موثره. یه ز ...

اصلا قرص نخور بدتر حبس میکنه فضولات را سال بعد بدتر برمیگرده به جونت به جاش قطره بنفشه کنجدی داخل بینی بریز داروی صاف کننده خون تبریزیان مصرف کن حجامت عام انجام بده سرما خوردی آبریزش بینی را درمان نکن بزار بیاد تخلیه بشه 

من عطسه صبحگاهی ابریزش دائمی سرفه شبانه تیرکشیدن بینی و خارش گوشوچشمو گلو داشتم.تمام سال😑 

تااینکه یه مدت زیادی گوشو بینیمو و کلا سرمو پوشوندم.بخصوص تو سرما.بعدم ماسک که میزدم بخاطرکرونا. خییییلییی بهترشدم.۷۰درصد بهترشدم

دردم از یار است و درمان نیز هم
اره

منم همینطوردوستم..داداشمم اینجوری بود خدایی یه حبه سیر مث قرص با آب قورت میده خیلی راضیه..

اسپری تنفسیشم داد به من..من استفاده میکنم

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
اصلا قرص نخور بدتر حبس میکنه فضولات را سال بعد بدتر برمیگرده به جونت به جاش قطره بنفشه کنجدی داخل بی ...

عزیزم من شاید فصلی یه بار قرص بخورم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ابریزش .عطسه سرفه .تنگی نفس .گلو درد .خارش بینی و گلو و گوش  بویایی و چشایی هم ندارم

یه قطره بنفشه کنجدی از عطاری طب اسلامی بخر هر شب ۲ قطره بریز داخل بینی ات ،داروی صاف کننده خون تبریزیان استفاده کن علت اصلی حساسیت آلودگی خون ،حجامت عام انجام بده ،وقتی سرما میخوری به هیچ وجه آبریزش بینی را درمان نکن ،بخور بزار توش اسانس نعنا بریز ،از حمام که درمیای حتما کلاه بزار ،به قطره منتول از داروخانه بخر بزن به بالشت  ولباست فقط بالش و لباس به تنت نخوره اصلا  به هیچ وجه از قرص آنتی هیستامین سرما خوردگی  استفاده نکن موقت خوب میشی ولی سال بعد بدتر از سال قبل میشی

من دارم ، با قرص سرما خوردگی خوب میشم، کلاه خیلی تاثیر داره، محیط گرم، من اینا برام خیلی موثره. یه ز ...

اره منم دقیقا با پوشوندن سروگوشو بینیم ۷۰درصدخوب شدم.سرما و باد سرد بده برام

دردم از یار است و درمان نیز هم
یه قطره بنفشه کنجدی از عطاری طب اسلامی بخر هر شب ۲ قطره بریز داخل بینی ات ،داروی صاف کننده خون تبریز ...

همه رو انجام میدم تقریبا خیلی رعایت میکنم من دکتر طب سنتی میرم

حجامت هم کردم 

همه رو انجام میدم من دکتر طب سنتی میرم حجامت هم کردم  

حجامت اسلامی انجام بده فرق داره با طب سنتی بنفشه کنجدی را  هم از طب اسلامی بخر اگه اون خوب نکرد قطره جامع مرزنجوش استفاده کن صد درصد خوب میشی 

تا حد امکان نمیخوام واکسن بزنم چون هیچ تضمینی نیست که کامل خوب بشه و خیلی خیلی بیشتر از یک میلیونه

😕شنبع خریدم 

با دفترچه هم ۱۷۰ تومانه 

بنده مشکل قلبی دارم عمل هم کردم این الرژی شذیدی که دارم باعث کوفتگی عضلات قلبم میشد 

با تجویز پزشک قلب برای بار دوم که ۳ سال پیش یوده امسال هم تژریق و تو این سه سال هیچ اثری از الرژیم ندیدم نیوده خداروشکر