الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دارم ، با قرص سرما خوردگی خوب میشم، کلاه خیلی تاثیر داره، محیط گرم، من اینا برام خیلی موثره. یه ز ...
اصلا قرص نخور بدتر حبس میکنه فضولات را سال بعد بدتر برمیگرده به جونت به جاش قطره بنفشه کنجدی داخل بینی بریز داروی صاف کننده خون تبریزیان مصرف کن حجامت عام انجام بده سرما خوردی آبریزش بینی را درمان نکن بزار بیاد تخلیه بشه
ابریزش .عطسه سرفه .تنگی نفس .گلو درد .خارش بینی و گلو و گوش بویایی و چشایی هم ندارم
یه قطره بنفشه کنجدی از عطاری طب اسلامی بخر هر شب ۲ قطره بریز داخل بینی ات ،داروی صاف کننده خون تبریزیان استفاده کن علت اصلی حساسیت آلودگی خون ،حجامت عام انجام بده ،وقتی سرما میخوری به هیچ وجه آبریزش بینی را درمان نکن ،بخور بزار توش اسانس نعنا بریز ،از حمام که درمیای حتما کلاه بزار ،به قطره منتول از داروخانه بخر بزن به بالشت ولباست فقط بالش و لباس به تنت نخوره اصلا به هیچ وجه از قرص آنتی هیستامین سرما خوردگی استفاده نکن موقت خوب میشی ولی سال بعد بدتر از سال قبل میشی