2777
2789
برای رزروش باید از قبل اقدام کنیم واتاق بگیریم یا تو همون شهر به آموزش وپرورش مراجعه کنیم بهمون اتاق میدن وهزینه اش چقدر میشه لطفا هر شهری استفاده کردید بگید چطور رزرو کردید وچطور بوده
سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال هر شهری شماره اش تو اینترنت هست اول زنگ بزن بعضیا تلفنی رزرو میکنن بعضیا اینترنتی قیمتها متفاوته بستگی به شهر و جاش داره مثلا بندر انزلی تو دهکده ساحلی هست شبی صد تومن تو شهر هست شبی هفتاد تومن یه کم دور تر از شهر چهل تومن
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ولی سعی کن هر شهری اونجایی که بالای شهره بری حتی گرونتره....اون ارزونا به لعنت خدا هم نمی اززن کثیف...من که از دم درش برگشتم اما مثلا مال شیراز خیلی تمیز و مرتبه....باید بری جا رو ببینی
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من مال شیراز را رفتم عالی بود البته شیراز خیلی شلوغه فقط هم رزرو اینترنتی داره که اونم سایت باز نمیشه ما یکروز جای دیگه بودیم بعد شماره آزمون گرفتند فردا خالی شد رفتیم 3 روز هم بیشتر نمیشه خود صاحب کارت و فامیل درجه یک هم میتونید از کارت استفاده کنند
عزیزم منظورت مدرسه است یا خانه معلم؟؟؟؟خانه معلم همدان و مشهد رفتم خیییلی خوب بودن قم هم رفتم متوسط بود ولی مدارس اصلا خوب نیستن .خانه معلم قم و مشهد رزرو اینترنتی دارن
اللهم صل علی محمد وآل محمد
عزیزم خانه معلم بهت یه سوییت میدن یعنی یه اتاق و حمام و دستشویی.اتاق مبله است و تهویه و... داره و نفری شبی فکر کنم 15 تومنه ولی مدرسه یه کلاس بهت میدن که یه فرش رو زمین پهن کردن و تلویزیون و یخچال داره و دیگه هیچی ولی کل اتاقش شبی فک کنم 20 -30 تومنه ولی تا 6 نفر هم میتونن برن داخل
خانه معلم یه جورایی شبیه هتل کم ستاره است ولی خانه معلم خیابان سجاد مشهد خییلی عالی بود غداش هم عالی بود خانه معلم اصفهان هم غذاش خییلی خوب بوو ولی اتاقاشو ندیدم