2777
2789
عنوان

برای زیست دهم خیلی سبز خوبه؟

372 بازدید | 2 پست

من تقریبا متن کتابو خیلی زمان میبره که جز به جز بخونم به خاطر همین نمیتونم زیاد درسنامه رو بخونم بعد اگه خیلی سبز بخرم درسنامه نخونم فقط تستاشو بزنم ایراد نداره؟احساس میکنم درسنامه نخونم نمیتونم تستاشو بزنم به جز اون کتاب سیر تا پیاز زیست  رو الان دارم بعضی وقتا تستاشو میزنم لازمه خیلی سبز هم بگیرم؟

اینکه چه کتابی بگیری بستگی به سطحت داره

از طرفی وسواس مطالعاتی داری و اگه میخوای با درس به جایی برسی باید این کارو بزاری کنار

برو تو کانال اپارات مشاور کنکور سیب ترش تحلیل منابعو ببین خیلی کمکت میکنه

اگرم پیدا نکردی ادرس تلگرامشون اینه@siiibtorsh برو اینجا ببین یا اپلیکیشنشون رو نصب کن

خیلی سبز درسنامه هاش زیاده اما تستای خوبی داره اگه با متن کتاب مشکلی نداری و خوب میفهمیش درسنامه نخون فقط تست هاشو بزن ،اگه سیر تا پیازو داری اول تستای سیر تا پیاز رو بزن اگه نیاز شد خیلی سبز بخر

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.