2777
2789
اخه از خودم نپرسیدن گروه خونیمو حالا نمیدونم تو پروندم بوده یا نه خدا کنه همینطوری باشه که شما میگ ...

مگه باید از مادر بپرسن!!!!

پرونده مریض مشخصه.

مادر ار هاچ منفی

همون موقع زایمان خون بندناف تو شیشه میریزن میبرن.

سریع جوابش میاد میگن بچه مثبته..سریع رگام میزنن...

شیفت هم که عوض میشه ماما یی که شیفت تحویل میگیره پرونده رو میخونه 

بعد مثلاااا ببینه مادر رگام نزده 

میپرسه.

الکی استرس داری!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باید از مادر بپرسن!!!! پرونده مریض مشخصه. مادر ار هاچ منفی همون موقع زایمان خون بندناف تو شیش ...

خدا خیرت بده خیالم راحت شد

من وسواس فکری دارم شدیدا

سر هر مساله ای خودمون داغون میکنم😔

خدا خیرت بده خیالم راحت شد من وسواس فکری دارم شدیدا سر هر مساله ای خودمون داغون میکنم😔

اینقدر مسئله رگام مهمه.

من تو شلوغ ترررررین زایشگاه مشهد کار کردم.شبهایی که چقدر زایمان بوده.

هرگززززز یادشون نمیره.ده بار پرونده مریض بالا پایین میشه.حتی بعد که رفت بخش...مگه الکیه!!!...

همه ماماها میگن مثلا تخت شماره فلان رگام میخواد.

رگام زدین.

کارشون درسته.بد به دلت راه نده.

اینقدر مسئله رگام مهمه. من تو شلوغ ترررررین زایشگاه مشهد کار کردم.شبهایی که چقدر زایمان بوده. هرگز ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتی عزیزم

ذهنم آروم شد واقعا

ممنونم ازت❤️

مگه باید از مادر بپرسن!!!!پرونده مریض مشخصه.مادر ار هاچ منفیهمون موقع زایمان خون بندناف تو شیشه میری ...

یلام عزیزم منم اصلا یادم نیس.

من منفی پسرم مثبت شد

اگه چن درصد احتمال باشه نزده باشن مشکل ب وجود نیاد؟الان ۱۶هفته ام

یلام عزیزم منم اصلا یادم نیس.من منفی پسرم مثبت شداگه چن درصد احتمال باشه نزده باشن مشکل ب وجود نیاد؟ ...

سلام.

زدن که حتما تزریق شده.با پزشک زنان تون مشورت کنید.تا قبل از هفته ۲۸تست کومبس غ مستقیم واستون انحام بدن.