2777
2789

صبونه قیمه و برنج دیروز رو خوردم 

دو ساعت بعدش  نون پنیر گردو کنجد خوردم 

باز یه لیوان شیر خوردم 

بعد یدونه کتلت خوردم 

نصف بشقاب ماکارونی خوردم 

بعددد یه بشقاب کوچیک مرغ و برنج خوردم 

یه دونه موز 

الانم کتلت و کلم و فلفل دلمه 

بعد هر بار مبرم رو ترازو میبینم کم نشده وزنم ناراحت میشم 😒

انتطار دارم کم کنم 

اصلا نمی تونم جلو خوردنم رو بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا شیرین عسل بعنوان صبونه یدونه سیب میان وعده ناهار چلو گوشت تا شب هیچی نخوردم شامم سمبوسه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

قهوه دو لیوان 

اب پنج بطری 

یه دونه شیرینی خامه ای 

یه سیب 

یه برش کیک گردو 

یه چایی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

صبحانه برنج خوردی؟منکه اصلا نمیتونم صبحانه بخورم باردارنیستم ولی صبح ها حالت تهوع دارم .ناهارم کتلت شام تخم مرغ.معمولا بین وعده هرچیزی نمی‌خورم رژیم نیستم ولی میلم نمیکشه

صبح دو تا لقمه نون و پنیر و چای 

رفتم هشت اداره یمی از همکارام پچ پچ داد بهم

ظهر اکبر جوجه با پنج شش قاشق برنج بعد از ظهر دوتا لواشک کوچیک ساعت سه دوتا دونه بیسکویت ترد یه لیوان چای عصر یه لیوان نسکافه دیگه ساعت هفت یدونه سیب معمولا شامم نمیخورم دیگه 

صبح یه هلو و خیار

بعدش سه تا گلابی کوچولو و خیار و شلیل و دوتا لیمو شیرین خوردم

بعد ساعت دوازده نون و پنیر خوردم

بعد دوتا انار ترش  از بالکن کندم و با نمک خوردم 

شام قرمه سبزی و یه لیوان دوغ 

بعدم نیم ساعت  دو لیوان نوشابه خوردم  و به فکر اینم پاشم یه ذره خامه و عسل بخورم

تخم مرغ

آب 

چایی

قیمه و برنج

آش شکنبه (خیلی کم خوردم )

قلیون نخوردم کشیدم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

صبونه نخوردم اما دوبار ناهار خوردم😐 بینشونم چن برش کیک خوردم تخمه خوردم چایی زیاد خوردم ی لقمه نون سبزی یکم برنج و خورشت  

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞