2777
2789

امروز  رفتم بیمارستانی توی همین تهران

رفتم نوبت گرفتم  از منشی پرسیدم چرا نمیزاری بریم پیش دکتر  گفت دکتر نیست  منم تعجب کردم و گفتم تو این بیمارستان به این بزرگی چرا نباید دکتر باشع اگه دکتر نیست مردمو چرا سر کار میزارید و دقیقا۸۰ نفر تو نوبت بودن منشی هم گفت به من چ معلوم نیست دکتر کی میاد  منم ناچار نتونستم برم بیمارستان دیگه تا دکتر اومد ۲ ساعت طول کشید و تا نوبتم اومد ۳ ساعت طول کشید..دکتر عمومی بودن ن متخصص

بعد از ۵ ساعت ک داشت نوبتم میومد منشی  گفت من دارم میرم و به دکتر هم گفت من میرم و اون همه بیمار اعتراض ک چرا میری گفت خب کار برام پیش اومده دکتر هم کاری نداشت و گفت برو  خلاصه دیگه هر کی برا خودش شد و اخرش رفتم پیش دکتر .  گفتم سرما خوردم  اما باردارم دارو مناسب بدین بهم

باااااااورتون میشه دکتر چی گفت... گفت خب چیکار کنم برو عطاری یه چیز گیاهی بخر منم گفتم یعنی چی میگم سرما خوردم اگه دکتر نیستی پس چرا اومدی ایجا نشستی و مردمو سرکار میزاری

با پرویی گفت خانم من چیکار کنم به من چه ک سرما خوردی اگه مشکلی نداری نفر بعدی خلاصه منم بهش حرف زدم و اخرش گفت برو تریاژ شاید برات کاری کرد  

رفتم تریاژ گفت هیچ ربطی به ما نداره تنها فشارمو گرفت و گفت برو قسمت زایمان شاید اونجا ماما یا دکتری بود  برات دارو نوشت

امروز رفتم پیش هرررر کی از اون بیمارستان همشون میگفتن خب چیکار کنم به من چه  واقعا جای تاسف داشت بیمارستان به اون بزرگی و اون همه پرسنل ۹۰ درصدشون رو از سر خیابون آوردن گفتن بگو دکترم و پول بگیر از مردم

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسر جون بود ک پاش بدددجور اسیب دیده بود دکترا با هزارتا ناز رفتن باند پیچی و عکس ووو منم  چون نگران شده بودم موندم

دیدم بردنش اتاق عمل و حالشو پیگیر میشدم از خانوادش بردنش اتاق عمل بعد گفتن ما عمل نمیکنیم ببرین جای دیگه اونا هم گفتن باشه امپولانس بدین

واااای باورم نمیشه گفت نهه مه نمیدیم امپولانس خودتون با ماشین خودتون بدین پسره هم داشت جون میداو خدا شاهده خانوادش دعواووو گفتن حداقل مورفین بدین تحمل کنه گفتن ن

❤️کاربری دست سه نفره❤️