2777
2789
عنوان

ویزای المان

124 بازدید | 7 پست

شوهر همکارم میگه رفته آلمان مدرکشو بگیره میپرسم با چ ویزایی میگ نمیدونم راستش منک باور نمیکنم بنظرتون دروغ نمیگه ؟ میگ اونجا چند سال پیش درس خونده تموم کرده درحال حاضرم بیکاره باعقل جور درمیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت چه باحاله...اینطوری میگ چشم نزنی

چیو چش بزنم ؟ خودش توخابگاه زندگی میکنه با چ شرایطی بدی منک میگم داره پز میده 

مگ میشه یکبار نیومده محل کار خانومشوببینه 

آدمی ک خارج تحصیل کرده ک اینطوری نیست 

ببخشید عزیزم شما فیزیک خوندین درسته دخترم فیزیک الزهرا قبول شده به نظر شما ارزش داره بخونه بازار ...

بله من کارشناسی فیزیک خوندم اصلا توصیه نمیکنم این رشته رو بخونن مگر اینکه در مقطع رشته رشته هایی مثل پرتو شناسی فیزیک پزشکی پزشکی هسته ای و...بخونن

سلام. میشه چن تا سوال کنم کمکم کنی؟ 

پدرم psa بالای صد داره ولی احتمالا به استخوان نزده تو سی تی با مواد نزده بود هنوز هسته ای انجام نداده 

ولی طحال و مثانه و پانکراس و... سالمن غدد لنفاوی هم سالمن ستون مهره ها هم دکتر مطمئنه 

PSA بالای صد درمان داره؟ تاحالا دیدی؟ حجم پروستاتش 49ccو وزنش 77 گرم 

هیچ علائمی هم نداره 

جواب بیوپسیش هنوز نیومده

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️