2777
2789
عنوان

از دیشب اعصابم خردههههههههههههههه

113 بازدید | 31 پست
سلام.من با همسرم یه سری مشکلاتی داشتم که تا پای جدایی هم پیش رفتم و الحمدلله زندگیم الان خوب شده ولی فعلا تا به اطمینان 100% از همسرم نرسیدم و به علاوه اینکه شاغلم هستم و همسرم تا قبول نکنه که من کارمو بخاطر بچه از دست نمیدم قصد بچه دار شدن ندارم. حالا دیشب با خانواده همسرم و خاله هاش رفتیم پارک مادر همسرم میگفت امام محمد باقر گفته اگر زنی بچه دار نشد اگه از روی ترحم بود نگهش دارید در غیر اینصورت طلاقش بدید!!!!! از دیشب صدتا جواب اومده توی ذهنم که چرا جوابشو ندادم. دلم میخواد برم جوابامو به همسرم بگم تا بدونه فقط مرد نیست که میتونه طلاق بده زنم در صورت عقیم بودن مرد میتونه هم مهرشو بگیه هم طلاقشو.
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب مهتاب مادر همسرم تقریبا خودشو تاریخدان جغرافی دان کارشناس دین و کلا هچی علوم توی دنیا هست میدونه
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک