2777
2789
عنوان

ویروس جدیدبرابچه ها

169 بازدید | 13 پست

سلام دوستان بچه هام ازجمعه درگیرتب واستفراغ شدن دکترم سه باربردم سروم میزنم تب قطع میشه میام شب باز تب میکنن دیگه دارم دیوونه میشم کسی بچش این مشکل وداشته چکارکردین صبح بردم سروم زدم عصرتب کرد شیاف دیکلوفناک گذاشتم اومدپایین تبش ولی با الان تب کرده سرش مثل آتیش شده توروخدابگیدچکارکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید حتما پاشو کنی دوره داره باید بگذره خوب بشه مایعات بده بخوره از بدنش خارج بشه 

تبش بده خوب بچهام  نصف شدن چندروزه هیچی نمیخورن همون یکم آب یالیموشیرین میخورن غذا هم نمیخورن دعاکن زودتر خوب بشن خودم داغون دارم میشم اینجوری میبینمشون 

تبش بده خوب بچهام  نصف شدن چندروزه هیچی نمیخورن همون یکم آب یالیموشیرین میخورن غذا هم نمیخورن د ...

کاری از دستم بر نمیاد ولی واسشون ده تا حمد میخونم با صلوات میفرستم ایشالا زود خوب بشن الهی امین 🙏

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
فقط زیاد شیاف دیکلو ندار منم برا بچم گذاشتم از پادرد نمیتنست راه بره چون پایین نمیومد تبش زیاد گذاشت ...

دختر منم همش میگه ساق پاهام دردمیکنه یعنی مال شیاف هستش؟

پسر من تو ۶ سالگی خیلی پادرد میگرفت همش در حال ماساژ بودم میگن به خاطره قدشون که در حال رشده هست پسرمن ویتامین د هم کم داشت بعدا یه آزمایش هم بده 

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید