2777
2789
عنوان

اقدامی ها میشه بیاین

89 بازدید | 6 پست

این ماه کلومفین خوردم دکترم داده یکم fshروز سوم پری بالا بود ۶ و نیم بود.گفت بخورم برای تحریک تخمک گذاری باقی آزمایشات خودم و همسرم اوکی بود.حالا همیشه پری هام ۲۸ روزه هست و سر وقت میشم امروز ببخشید تو ترشح رگه خونی دیدم ۴ روز دیگه موعدمه یعنی جلو افتاده؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

نمیدونم عزیزم انشالله که نشانه بارداری باشه برا منم دعاکن این ماه باردار باشم 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
نمیدونم عزیزم انشالله که نشانه بارداری باشه برا منم دعاکن این ماه باردار باشم 

ایشالله که هستی.هرچی میخوام بیخیال باشم نمیشه همسرم میگه بهش فکر نکن👀۴ ماه اقدامم تو چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که هستی.هرچی میخوام بیخیال باشم نمیشه همسرم میگه بهش فکر نکن👀۴ ماه اقدامم تو چی؟

عزیزم من تجربه ۳تا بارداری دارم دو تا سقط یه دختر سه ساله واقعا هرماه بیخیال میشدم میدیدم باردارم 

واسه دومی اقدام کردم تازه ماه اوله 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
عزیزم من تجربه ۳تا بارداری دارم دو تا سقط یه دختر سه ساله واقعا هرماه بیخیال میشدم میدیدم باردارم&nb ...

خدا نگهدارش باشه.سعی میکنم نزدیک پری میشه استرس میگیرم😔

خدا نگهدارش باشه.سعی میکنم نزدیک پری میشه استرس میگیرم😔

ممنونم

درکت میکنم واقعا نمیشه خودم زیاد تجربه کردم حتی این دفعه هم صبر ندارم دلم میخاد ماه اول بگیره خودتو اگه بتونی سرگرم کنی خوب میشه

انشالله که باردار باشی گلم

ممنونم درکت میکنم واقعا نمیشه خودم زیاد تجربه کردم حتی این دفعه هم صبر ندارم دلم میخاد ماه اول بگیر ...

ممنونم