2777
2789
سرتزالین ۵۰ 

این دارو سر یک هفته استرس و اضطرابمم رو از بین برد حتی تا مدتها بعد از قطع کردنش اوکی بودم 

اضطراب من ژنتیکی هست و‌ حدود ۱۵ سال درگیرشم 

به دکترت بگو‌که دارو برات موثر نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریلکس کن.بی خیال باش. خودتو مشغول کن. ورزش کن. بدترین اتفاق که ازش می‌ترسی به احتمال ۹۹درصد اتفاق ...

اخه از چیزی نمیترسم اصلا 

از چیزی استرس ندارم 

ولی یهو مغزم قفل میکنه کلا تمرکز و تجزیه تحلیلمو از بین میبره 

دو ساعت رو یه متن ساده وقتمو میزارم

جملم یکم پیچیدست...ولی از استرسی که دارم استرس دارم 😔میترسم همینجوری بمونه 

هر دقیقه دارم یه قلوپ اب میخورم  پیاده روی هم هر روز یه ربع دارم ... گل گاو زبونو نمیشه با قر ...

چون رو من خیلی چیزی تاثیر نمیذاره گفتم شاید برا تو خوب باشه من دارم باهاش زندگی میکنم ولی داغون شدم

سلام عزیزم صفرا و سودای بدنت بالاست برودکتر طب سنتی بدنت پاکسازی بشه . اگه افکار منفی داری بدنت سوداش بالاست الانم که پاییزه بیشتر میشه سودای خونت و اضطرابت تشدید میشه .از کشمش سیب استفاده کن .به بدنت حتما حتما حتما نوره بزن برو عطاری بهت بده .تونستی حجامت کن .از میوه انار که مره رو ازبین میبره استفاده کن .به بدنت روغن گل بنفشه پایه زیتون بمال .اصلا یبوست نداشته باش اگه داری با خوراکی هایی مثل انجیر گلابی سیب با پوست یبوستتونو برطرف کنید به امید روزهای خوب 😍😍خوب میشه استرست عزیزم نگران نباش

اخه از چیزی نمیترسم اصلا  از چیزی استرس ندارم  ولی یهو مغزم قفل میکنه کلا تمرکز و تجزیه ...

یه‌چکاب برو. مایعات زیاد بخور.نفس عمیق بکش.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
سلام عزیزم صفرا و سودای بدنت بالاست برودکتر طب سنتی بدنت پاکسازی بشه . اگه افکار منفی داری بدنت سودا ...

این نوره های معطر هم خوبن؟؟؟

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
این دارو سر یک هفته استرس و اضطرابمم رو از بین برد حتی تا مدتها بعد از قطع کردنش اوکی بودم  اض ...

برای منم ژنتیکیه 

فقط هفته اول عالی عمل کرد بعد اون دیگه هیچ تاثیری نداشت هیچ 

بهش میگم میگه یه روزه مگه اینجوری شدی روند درمانت طول میکشه 

نمیدونم نمیدونم واقعا باید چیکار کنم چطور خودمو نجات بدم