2777
2789
عنوان

معلم ورزش پسرم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 6233 بازدید | 173 پست

❌  عزیز تجربه ی مشابهی با شما دارم . دخترم الان دانشجو هست الحمدلله ولی وقتی کلاس سوم ابتدایی بود معلم ورزش بخاطر اینکه نتونسته بود کامل ورزش دو رو انجام بده بهش گفت باید دراز نشست بری . دخترم بعد از چند تا دراز نشست با گریه گفته دیگه نمیتونم و معلم وادارش کرد که ادامه بده و گفته خودتو لوس نکن همه میتونن تو جرا نتونی؟ و نتیجه این شد که کمرش آسیب دید . ۱۵ روز نتونست بره مدرسه چون دولا دولا راه میرفت با گریه . دکترش حمل کوله پشتی رو براش ممنوع کرد . از این دکتر به اون دکتر . دستش رو میگرفتم تا دستشویی بره. با انواع و اقسام روغن و پماد دائم کمرشو ماساژ میدادم . هنوز که یادم میاد خیلی عصبانی میشم. البته من این کار احمقانه و غیر اصولی اون معلم بیسواد رو بی جواب نذاشتم 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

من معمولا توی روابط اولیای مدرسه با پسرم دخالت نمیکنم . اما این حرکت ایشون میتونسته به پسرت آسیب بزنه برو با خود معلم حرف بزن بگو توان پسر من مشخصه و نمیخوام بهش فشار وارد بشه . لازم باشه خودم میفرستمش باشگاه پس لطفا بهش فشار نیارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

د دور دور حیات چرخیدن و سر این مسئله درگیر شدن مادر با معلگ مدرسه جز پرو کردن بچه هیچ نتیجه ای نداره ...

میدونی مادرای جدید اصلا نمیذارن معلما کار خودشونو بکنن اصلا انگار مغلما دیگه صلابت و جذبه ای برای بچه ها ندارن اولین چیزی که بچه باید تو مدرسه یاد بگیره تابع قوانین بودن و پیروی از معلمه 

مادرای نسل حدید فکر نیکنن معلم هم باید به اندازه خودشون رعایت  بچشونو بکنه نه بچه تو مدرسه باید خیلی چیزا رو یاد بگیره 

من که پسرم چیزی بگه بدونم حق باهاش نیست صد در صد طرف معلمشو میگیرم و میگم ببین خودت چیکار کردی پسرم خیلی خیلی کم پیش میاد بیاد شکایت کنه از مدرسه برعکس روزای اول 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه ربطی به لوس کردن نداره یکی باید بهش تذکر بده چند وقت پیش یه خبری خوندم یه اقایی تو نمیدونم کدوم ک ...

اون فرق میکنه با این 

اگه بازم تکرار شه اره 

اگه خیلی بی رحمانه باشه اره 

اگه بی دلیل باشه اره 

من خودم مادرم اینطوری بود بیش از حد واکنش نشون میداد 

از سوم به بعد دیگه هیچی از اتفاقات مدرسه رو براش تعریف نکردم 

د دور دور حیات چرخیدن و سر این مسئله درگیر شدن مادر با معلگ مدرسه جز پرو کردن بچه هیچ نتیجه ای نداره ...

تو قشنگ مشخصه بچه نداری و درکی از والد بودن نداری تا زمانیکه مادر نشدی توی اینجور تاپیک نظر نده

🌱

هیچ کس با فعالیت بدنی نمرده مگر بیماری زمینه ای داشته باشه 

رعایت قانون خیلی مهمه 

فردا اون بچه به قانون خونه هم تحت احترام نمی ذاره 

من اگر بودم شاید با معلم صحبت می کردم تا رفع سوء تفاهم بشه و البته نه تهاجمی 

ولی به بچه اصلا نمی گفتم 

شاید موضوع کلا چیز دیگه ای بوده

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
اون فرق میکنه با این  اگه بازم تکرار شه اره  اگه خیلی بی رحمانه باشه اره  اگه بی د ...

بچه تا یه سنی به حمایت والدین نیاز داره بعدم این دوتا هیچ فرقی ندارن واقعا اون بچه نمیتونه پنج دور بدوعه اتفاق یه بار میفته اگه یه مشکلی براش پیش میومد معلمه اصلا گردن نمیگرفت 

میدونی مادرای جدید اصلا نمیذارن معلما کار خودشونو بکنن اصلا انگار مغلما دیگه صلابت و جذبه ای برای بچ ...

گوه اضافه خوردن بعضی معلم‌ها و تخلیه عقده های روانی شون روی بچه ها از کی تاحالا شده جزو قوانین مدرسه ؟ 

🌱