بچم کلاس دومه امروز سر تمرین ورزش خسته شده یه لحظه نشسته معلم بهش گفته چرا نشستی پنج دور، دور حیاط بدو دلم آتیش گرفت وقتی گفت نفسم داشت بند میومد. مرتیکه مدرسه رو با پادگان اشتباه گرفته
اره حتما برو.بگو مگه چند سال داره که از العان باید اینجوری جریمه بشه
پسر منم کلاس دومه گفت دیروز چون بعضی از بچه ها خیلی شلوغ میکردن ما رو جریمه کرده خیلی تو افتاب نگهمون داشته.صبح شوهرم رفت مدرسه بیخیال باشی پس فردا تو گوش بچه هم میزنه
نه به نظرم بزا بچه ناکامی و تنبیه رو تجربه کنه دنیا همینه
با بی تفاوتی فقط ضعیف و عقده ای بار میاد.در آینده به اندازه کافی ناکامی رو تجربه میکنن ایرانی جماعت نیاز نیس مادر پدر حمایتشان ازش بگیرن که مثلا پوست کلفت بار بیان چون تنها دلخوشی یه فرزند توجه و پشتیبانی خانوادشه
الی بگردم بحالشه.بری مدرسه بگی حتما. اگه دور از جون قلبش یه طوری میشد چی. فکر کرده پادگانه مگه
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
نه ربطی به لوس کردن نداره یکی باید بهش تذکر بده چند وقت پیش یه خبری خوندم یه اقایی تو نمیدونم کدوم کشور چون پسره لباس ورزشی نداشت گفت بدو اینم طفلی کلی دوید گفت یکم استراحت کنم اب بخورم معلمه نذاشت و فوت شد
د دور دور حیات چرخیدن و سر این مسئله درگیر شدن مادر با معلگ مدرسه جز پرو کردن بچه هیچ نتیجه ای نداره ...
۲ دور نبوده و ۵ دور بوده
موضوع دویدن نیس موضوع بی شرفی اون مرتیکه معلمه که از الان با تحقیر و تو سر زدن داره شخصیت یه انسان رو نابود میکنه و حتی ممکنه از درس و مدرسه زده کنه بچه ها رو با این خورد کردن توی جمع. باید بفهمه این روش خورد کردن و تنبیه تخریبگره نه سازنده
من پسرم کلاس اول بود .. یه روز. از مدرسه برگشت بهم گفت دوستش زده تو گوشش و به ناظم گفته ناظم گفت عیب نداره.. فرداش رفتم مدرسه گفتم مدیرشون اونقدر باهام سرد و بد رفتار کرد گفت بچه رو لوس نکنید.. یه بار که برسد باید تا دانشگاه همینطور پشت سرش راه بیفتید و.... خلاصه منم ساکت تجربه نداشتم هیچی نگفتم اومدم بیرون.. نمیدونمچرا اینقدر بی زبون و ساکت بودم..
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔