2777
2789

ما یک فامیل داریم یک الان پسر ۲۳ ۲۴ ساله است این آدم از ۶ سال پیش ۱۷ سالش بود هرچی پیش‌بینی می‌کنه درست از آب درمیاد بخدا شاید فکر کنید عجیبیه برای خودمم عجیبه یعنی هرچی میگه اتفاق می‌افته راجب بورس گفت هیچکس باور نکرد همونی شد که گفت راجب قیمت خودرو چند سال پیش گفت راجب قیمت طلا و سکه راجب ارز دیجیتال راجب بیت کوین

و از همه عجیب تر مثالا یکی از فامیل رفت خارج کشور گفت ۶ ماه نشده برمیگرده ۶ ماه نشد برگشت

یا ازدواج اتفاق افتاد گفت یکسال نشده طلاق میگیرن یک‌سال نشد طلاق گرفتن 

یا به یکی گفت این ماشین که تازه خریدی بفروش یارو مسخره کرد چند ماه بعد تصادف کرد با اون ماشین طرف

اصلا خیلی عجیبه بخدا ازش میترسم

بخدا دقیقاً همینطوریه

خیلی ازش میترسم

حس خوبی ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چه خوبه آدم اینجور فامیلی داشته باشه 

عزیزم چیزی ازش بپرسی که هیچی نمیگه میگه نمی‌دونم فقط بعضی موارد خودش میگه یعنی نمیشه ازش استفاده درست کرد

بعد خیلی ترسناکه یعنی احساس خوبی ندارم بهش 

انرژی منفی گرفتم ازش .چقدر پیش بینی منفی می‌کنه .حالا اون بورس و دلار و خودرو رو هر آدمی می‌تونه متوجه شه ولی .منفی نگری در مورد زندگی شخصی مردم خوب نیست 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
آدرس بگو بینم کجاست این پسر الان باید مولتی میلیارد باشه شوخی کردم نخورید منو

جالبش اینجاست خودش هیچی نداره بعد ازش می‌پرسی راجب مسأل میگه نمیدونم فقط بعضی موارد ناخودآگاه میگه

یعنی یکجوری ترسناکه آدم میترسه

انرژی منفی گرفتم ازش .چقدر پیش بینی منفی می‌کنه .حالا اون بورس و دلار و خودرو رو هر آدمی می‌تونه متو ...

دقیقاً فقط مسأل منفی را میگه و دقیقا هم حرفش اتفاق می‌افته راجب بورس و خودرو و طلا این دقیقا زمانی گفت که همه چی نرمال بود کسی فکر نمی‌کرد اینجور بشه بعد دقیقا همین روزها رو گفت مثالا زمانی پراید ۴۰ میلیون بود گفت ۲ سال دیگه میشه ۳۰۰ هیچکس فکر نمی‌کرد می‌گفتیم نهایتاً بشه ۱۰۰

پس اینجوری هم زیاد خوب نیست ک 😬

بعد فقط مسأل منفی را میگه و دقیقا اتفاق می‌افته حرفش 

برای همین حس خوبی بهش ندارم و ازش می‌ترسم

مثلاً بهم گفت فکر نمیکنم بچه ات زیاد عمر کنه از اون روز خواب و خوراک ندارم

توروخدا راجب زندگی ماهم ازش بپرس جان هرکی دوست داری

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بعد فقط مسأل منفی را میگه و دقیقا اتفاق می‌افته حرفش  برای همین حس خوبی بهش ندارم و ازش می‌ترس ...

زیاد فکرنکن به هرچی ادم فکرکنه خدایی ناکرده زبونم لال سر آدم میاد! 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓