2777
2789
عنوان

لطفا میشه بیایین تاپیکم ممنون🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 80 پست
داره به زبون بی زبونی بهت میگه حوصلتو ندارم.تو هم بیخیالش شو

خب اخه ابجی نگاه الان این موقع جوابم نمیده ولی ساعت ۱۰ شب میاد جواب میده بعد هم میگه خیلی دزس داشتم خسته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخه ابجی نگاه الان این موقع جوابم نمیده ولی ساعت ۱۰ شب میاد جواب میده بعد هم میگه خیلی دزس داشتم ...

اون اگه واقعا بهت فکر کنه و دوستت داشته باشه تا پیامکتو ببینه با سر می‌پره رو گوشی.امتحانش کن ببین واقعا دوستت داره یا داره سر میدووندت

اخه کسی که درس زیاد داره میره اینستاگرام ؟☹️🥲

برای تفریح اره😐💔 در حد ۵ دقیقه 

ببین اگ دختره...قطعا نمیخواد باهات صحبت کنه یا حوصلتو نداره..نمیخام رک باشم ولی همینه 

ی نفر بخاد جوابتو بده باور کن سین میزنه.. مگ این که دستش بند باشه

من نمیدونم چ مدت در ارتباط هستین ولی اگ مدت طولانی هست یا حتی ی هفته دو هفته...تو هم دیر جوابشو بده اگ دیدی پرسید ک چرا دیر ج میدی...یعنی اهمیت میده :/💔 و هر بار دو س تا دلیل معمولی بیار و دفعه بعدش زود سین کن... 

اگ نپرسید و اونم چیزی نگفت دیگه..بدون ک اصن نمیخاد حرف بزنه باهات

برای تفریح اره😐💔 در حد ۵ دقیقه  ببین اگ دختره...قطعا نمیخواد باهات صحبت کنه یا حوصلتو نداره. ...

آخه ابجی میدونی اون هیچی براش مهم نیست هیچوقت نشده بهم پیام بده