2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من اول از تولیدی شروع کن دستت را بیفته ی سری فنا توی دوخت رو اونجا بهتر یادمیگیری توی سری دوز سرعت و تمیزی کارت میره بالاتر این نظر منه بعد اون شروع کن ب خودت کار کردن درسته تولیدی کمتر پول میدن ولی چیزای زیادی همزمان یادمیگیری

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

والا من اونروز لباسمو از خیاط گرفتم قیمتی که بهم داد هشت میلیون و دویست بود اصلا تبخال زدم 

حامدم کلی دعوا کرد بار اخرته تو انداخت خوبه حاضری بخر خیاط ده بار رفتی اومدی ،کلی هم پول دادیم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه گروه بزن خیاطا دور هم باشیم 

منم تازه میخوام شروع کنم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
یعنی برم تو تولیدی کمک ؟اینم خوبه

کار کن اونجا دیگه برا ی مدتم ک شده برو چون خییییلی تاثیر داره توی سرعتت و تمیزی کارت 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
مگه چی دوختی دختر ؟

یک لباس شب 

پارچه هشت میلیون شد خیاط هشت و دویست 

یک لباس ساده بلند پوشیده مدل ماهی با شال پیراهن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

باشه فکرت عالیه 

خواهش عزیز انشاالله موفق باشی و ی خیاط عالی بشی

هیچی با اعتماد به نفس با به چرخ راسته دوز توی خونه شروع کن با قیمت کم اولش شخصی دوزی کن 

اولش توی کارت دقت کن که تمیز بدوزی به مشتری بگو اماده شد یا واسه پرو خودم زنگت میزنم بعد که دستت تند شد و تمیز دوز شدی دوخت فوری بزن