2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

58 بازدید | 2 پست

کسی هست دارو اعصاب خورده باشه و ترک کنه من تیک عصبی و پنیک حتی معده عصبی دارم کلا معدم خالی باشه لرزش سر میگیرم پرم باشه همینجور مدام سوزش سر دارم چهار سال پیش دارو مصرف میکردم رسپریدون لگزاتال و پرانوال  بعد ترکش کم کم حالم بد شد الا میترسم مصرف کنم باز ترس شدید دارم چون تا مرض جنون و سکته رفتم و  میترسم باز اونجوری بشم و دارو تا اخر عمر باهام باشهاعتیاد بیاره  حتی ورزشم پنیک میاره برام  خیلی عصبی شدم و ترس شدید تو دلمه استرس زیاد 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بخورم
1
33%
برم همیو پاتی
0
0%
دارو نخورم
0
0%
روش های دیگه
2
66%

رفتار درمانی و روان درمانی و درمان های این چنینی زیر نظر روانشناس برو. این درمان ها عوارض نداره. بهتر هم هستند. چون یاد میگیری چه جوری اون استرس و پنیک و... رو کنترل کنی که زندگی عادی بتونی داشته باشی. 

داروها خیلی عوارض دارند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

رفتار درمانی و روان درمانی و درمان های این چنینی زیر نظر روانشناس برو. این درمان ها عوارض نداره. بهت ...

من قبلا دارو اعصاب ذسپریدون لگزاتال و پروانوال مصرف میکردم  و بعد شیش ماه حالم بد شد حتی غش میکردم  الا لرزش تکون خوردن سر دارم پانیک دارم معدم خالی میسه همرو باهم میگیرم رودمم قفل میشه  اصلا نمیتونم مثل بقیه شاد باشم مدام اهنگ گوش میدم دور خودم میچرخم تو خونه میببنم دارم با خودم حرف میزنم   یا همش شکاکم چون قبلش شکست خوردم در مورد ی طب شمیدم همیو پاتی نمیدونم انجامش بدم یا ن  از دارو وحشت دارم ولی میدونم ک با مشاوره و راهکاراشون جایی نمیرسم چون رفتم هیچ ب هیچ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.