2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداری بعد از ای وی اف

1713 بازدید | 31 پست

بچه ها امروز بتا دادم ساعت ۵ جوابشو میگیرم دعا کنید مثبت باشه . یه صلوات برام بفرستید هر کی این پستو میخونه .

ممنون

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یکم زیر دلم بعضی وقتا یکم درد میگیره . شاید ماله داروهاست

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
عزیزم‌برات ایت الکرسی میخونم جوابتوگرفتی لایکم کن😘

باشه گلم ممنون

انشالله مثبتی گلم ❤برات صلوات فرستادم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

بعد از ۱۵ سال انتظار . خدایا فقط امیدم به خودته

از زمان پریودیت چند روز گذشته

یک روز گذشته

انشاا‌... که مثبتی ..عزیزم میشه بگی هزینت چقد شد؟ واینکه مرکز خصوصی هستی یا دولتی؟تعیین جنسیتم داشتی ...

خصوصی . نه تعیین جنسیت نبود . چون چندتا عمل هم داشتم حدود ۱۰۰ شد

بعد از ۱۵ سال انتظار . خدایا فقط امیدم به خودته

حمد خوندم برات...میدونم چقد سخته و چ حسی داره حتما خبرشو بده و لایکم کن...بیبی چک نزدی قبلش چرا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

اسی چی شد جوابو گرفتی؟؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست