2777
2789
عنوان

لباس مجلسی باز بهتره یا پوشیده ؟

751 بازدید | 16 پست

من برا مراسم نامزدی دخترعمه م ی لباس بلند ک آستین داره و دامنش چاک داره گرفتم ، بعد به دوستم نشون دادم ، گفت چقد پوشیده گرفتی اصلا چکاریه مجلسی گرفتی و ازینحرفا 😑 بنظرتون ضایعس لباس پوشیده؟💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم لباس پوشیده دوست دارم چیه لباس باز داماد میاد باید مانتو بپوشی یا یه چیزی بکشی رو قسمتایی که لباس نداره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

راحتی بپوش عزیزم ، الان دیگه خیلی عادی شده

باید به این درک برسیم که وقتی یک زن پوشش ازاد دارد ، هرزه نیست ، دنبال همسر دیگران نیست ، دنبال دیده شدن نیست ، عقده ای نیست ، بی خانواده نیست ، اهل دروغ و ناپاکی نیست و ...    طبق امار ها ۲۰۲۲ , 60 درصد مسلمانان جهان حجاب سر دارند که لازم به ذکر است  که درصد زیادی از ان ها از سر اجبار است پس می توان فهمید کسی که پوشش ازاد دارد ، می تواند مسلمان باشد ، دقیقا مثل زنان سرزمین عربستان و لبنان و فلسطین و امارات و ...  .  پس لطفا به این درک برسیم که از روی پوشش ، کسی رو قضاوت نکنیم

نه الان خیلی لختی نمیپوشن

عروسی منم حتی خواهر همسرم یه چیزی پوشید که آستین داشت ولی بغل پاش از بالا چاک داشت تا پایین

کسی لختی تنش نبود

بیشتر دهه ۸۰ لختی مد بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
عکسشو بزارم میشه نظر بدید بگید خوبه یا نه

بزار

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .