بچه ها توروخدا برام دعا کنید ی کار اداری دارم۲ ساله دنبالشم کلی اومدم و رفتم درست نشده الان ۴ شنبه باید دوبارع برم توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنید
هرچقد میتونید برام صلوات بفرستید براتون حمد میخونم❤❤❤
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
فرستادم تو هم دعا کن بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فرستادم تو هم دعا کن بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه
به نیت پسر تو و همه کسایی که کمکم میکنن و دعاشون پشت سرمه مشکل گشا میدم
به حق امام رضا سالمو سلامت بغلش کنی چشم رو چشم
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نیت پسر تو و همه کسایی که کمکم میکنن و دعاشون پشت سرمه مشکل گشا میدم به حق امام رضا سالمو سلامت ...
فداااات مهربون برات آیة الکرسی خوندم
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹