میترسم ترس تو دلو جونم ریشه کرده همش فک میکنمم من قراره ناراحتی قلبی بگیرم بعد از این چجوری میخوام زندگی کنم فوبیا بیمارستانو دکترم دارم 😭😭😭😭😭نزدیک یه ماهه این موضوع افسردم کرده یه چیزی بگین تورو خدا
من خودم هروقت فکر میاد سریع بلند میشم کیک یاشیرینی
درست میکنم خیلی خوبه فراموش میکنم بعد ازدرست کردن
لذت میبرم
تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیشکی درکم نمیکنه به هرکی میگم همینارو بهم میگ دکتر قلب رفتم اکو دادم ولی علائمشو تو اینترنت خوندم شک کردم ک نکنه آریتمی دارم ک اونم با هولترمشخص میشه اگ بشه من چه خاکی توسرم بریزم مگ میشه به این فک نکردو پاشد کیک درس کرد مگ با کیک درس کردنو این چیزا یاد ادم میره ک نکنه یه بلایی سرم بیاد 😭😭😭😭😭از اون بدتر خیلی تنهام کسی می درکم کنه کمکم کنه حتی خدا