2777
2789
عنوان

فاز این مادر شوهر چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نمیدونی چه مادر ذلیلیه اون نزاشت مادره ام خیلی سمج و پروووو

قبل باردار شدن میرفتی قهر زیربار نمیذفتی تا مجبورشن یا نوبتی نگهش دارن یا براش خونه مستقل بگیرن زندگی کردن کنار مادرشوهر بنظر من خود جهنمه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بیست ساله با همین عقیده باهاش کنار اومدم و بازهم کنار میام گاهی صبرم لبریز میشه مشکل اصلی بچه هان ک ...

منم مشکلاتم شبیه شما بود کمی هم بیشتر یبار از کوره در رفتم هرچی توی دلم بود بهش گفتم بنده خدا مریض شد کرونا گرفت یک ماه بعد از اون که باهاش بد حرف زدم از دنیا رفت الان دو سال که مدام به خودم میگم ایکاش بازم حرفی بهش نمیزدم😔😔😔😔

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
بیست ساله با همین عقیده باهاش کنار اومدم و بازهم کنار میام گاهی صبرم لبریز میشه مشکل اصلی بچه هان ک ...

اشکال نداره. سکوت نکنن

دیگه نسل جدید نباید خودشونو درگیر این مسایل و احترام گذاشتنهای الکی بکنن

بذار طوری که خودشون صلاح میدونن عمل کنن. برای آینده شون هم بهتره که بدونن برای همه چی کوتاه نیان

شما موقعیتت عروس بوده شاید نمیتونستی همون اول برخورد کنی ولی بذار بچه ها طوری که میخوان عمل کنن. 

فازش حسادته فکر میکنه الان خیلی بهت خوش میگذره که گاو گوسفند نمیچرونی و نون نمیپزی ولی اینو در نطر ن ...

واقعا همینه

یه بار گفتم شما نون ماست میزاشتی بچه هات میخوردن ولی من یه برنج میپزم باید سه جور خورشت کنم تا همه بخورن 

بچه های شما صبح تا شب تو دشت و کوه بودن شب میومدن یه لقمه نخورده خواب بودن مال ما صبح تا شب بیخ گوشمون در حال ناله کردن و... یه لباس رو حداقل یه هفته میپوشیدن مال من پسرم هر روز  حموم لباساشو همشو نمیشه انداخت ماشین گاهی با دست بشور بعدشم اتو حتی تیشرت هاشو...

و خدایی که بشدت کافیست......

اینارو میگه خودتو با جوانی‌اش مقایسه کنی وبلا نسبت به خردسالی ادامه بدی

این چه زندگیه که داری

کار یک چهارم روزت باید باشه

نمیترسی از پیریت ،داری اینجوری کار میکنی

چه خبره بابا

اینام تورو گیر آوردن 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
اشکال نداره. سکوت نکنن دیگه نسل جدید نباید خودشونو درگیر این مسایل و احترام گذاشتنهای الکی بکنن بذ ...

منم همین رویه رو پیش گرفتم 

به شوهرم گفتم من با مادرت کنار اومدم ولی نمیتونم این جبر رو به بچه ها تحمیل کنم بزار  اینبار مادرت کنار بیاد با بچه ها

فازش حسادته فکر میکنه الان خیلی بهت خوش میگذره که گاو گوسفند نمیچرونی و نون نمیپزی ولی اینو در نطر ن ...

آره والا🤣

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

فاز خودت چیه انقدر دارن ازت سواستفاده میکنن؟

یه چیزی هم بارت میکنن

مامان منم باهام همین کارو کرد تا تونست کار کشید آخرشم میزد تو سرم این تنبله، فلانه

درحالی‌که خودش دست به سیاه و سفید نمیزد 

مادرشوهرت این ۲۰ سال کار کشیدن از تورو سیاست وزرنگی خودش میدونه که تونسته ازت کار بکشه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
منم مشکلاتم شبیه شما بود کمی هم بیشتر یبار از کوره در رفتم هرچی توی دلم بود بهش گفتم بنده خدا مریض ش ...

خدا رحمتش کنه 

منم همش میگم پیره دلش نشکنه و ... ولی خواهر امان از این پیرا

یعنی اگه بگم چیکار کردم براش شاید تعجب کنی ولی برگشت تو روم یه حرفی زد که من فقط سکوت کردم و نگاش کردم... خدا جای حق نشسته حرفاش از دلم پاک نمیشه

شما هم ناراحت نباش قرار نیست که ما دل همه رو تا موقع نبودشون به دست بیاریم. 

فاز خودت چیه انقدر دارن ازت سواستفاده میکنن؟ یه چیزی هم بارت میکنن مامان منم باهام همین کارو کرد ت ...

من خونه خودم هستم

کاری که میکنم برا خودم و بچه هام هست مادرشوهرم با ما زندگی میکنه

فقط میگم فازش از اینکه کار و زحمت منو جلوی شوهر و بچه هام بی ارزش نشون بده چیه

من خونه خودم هستم کاری که میکنم برا خودم و بچه هام هست مادرشوهرم با ما زندگی میکنه فقط میگم فازش ا ...

عزمزمه ایشون یائسه شده. همسرش هم از دست داده. کسی هم که محلش نمیذاره. فقط شما رو داره. هر کسی تو این شرایط تلخ میشه. قبول دارم رفتار ایشون درست نیست و شما خانومی میکنی. هر کسی این توانایی رو نداره‌. خدا قوت.

خدا رحمتش کنه  منم همش میگم پیره دلش نشکنه و ... ولی خواهر امان از این پیرا یعنی اگه بگم چیکا ...

متوجه ام من از دست حرفها وکارای مادر شوهرم که پشت سرم میزد همه فامیل شوهرم با من قطع رابطه کرده بودن کتک هم از شوهرم خوردم 

بیخیال باش مگه قرار چقدر دیگه عمر کنه 

من بخاطر کابینت و آبکش کتک خوردم دیگه خودت برو تا آخرش 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر