2777
2789
عنوان

فاز این مادر شوهر چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 67 پست
عزمزمه ایشون یائسه شده. همسرش هم از دست داده. کسی هم که محلش نمیذاره. فقط شما رو داره. هر کسی تو این ...

نمیدونم واقعا چی بگم

دیروز با دوستم صحبت می‌کردم منی که به همه درس اخلاق میدادم که مادرشوهر هم مثل مادرتون ... دارم کم میارم

تمام زحماتش با منه هیچ منتی هم ندارم

ولی وقتی عروسای دیگش بعد یکسال میان خونمون بدو میره فلانی این پارچه رو برا تو خریدم یا این چادری رو براتو... 

اونم جلوی من ... دخترم میگه من فازشو نمیفهمم مامان خوب میخواد بده ببره خونشون چرا جلوی تو به اونا میده..

و خدایی که بشدت کافیست......
متوجه ام من از دست حرفها وکارای مادر شوهرم که پشت سرم میزد همه فامیل شوهرم با من قطع رابطه کرده بودن ...

یه مدت یه دفعه بینایی دو تا چشمش رو از دست داد منم شوهرم گرفتار وقت نداشت همش این دکتر اون دکتر تا عملش کردیم برادرشوهرام زنگ نزدن چه برسه زنان شون 

یکیش اومد تا بیخ گوشمون خونه مادرش پس رفت خونش.

دو هفته داروی چشمش رو هر دوساعت میزدم شبانه روز من تو این دو هفته نتونستم استراحت کافی کنم تو خوابش می‌ریختم اصلا بیدار نمیشد. یکبار نگفت دستت درد نکنه حتی یبار یکی گفت حاج خانوم عروست نبود کور شده بودی .... گفت هیچ کاری برام نکرده که بخواد پر روش کنم. فقط نگاش کردم.

حتی شوهرم حالش خراب شد از این حرف..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت یه دفعه بینایی دو تا چشمش رو از دست داد منم شوهرم گرفتار وقت نداشت همش این دکتر اون دکتر تا ع ...

عزیزم تقاص دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

من از شوهرم جدا شدم و هنوز بعد این همه سال مادر شوهرمو حلال نکردم روزای آخر عمرش بیمارستان بستری بود کار روزگار جوری پیش رفت که من همون روزها برای عیادت رفته بودم همون بیمارستان دخترش منو دید گفت نمیای پیش مادرم گفتم نه

من رفتم سراغ مریض خودم بعد نیم ساعت دیدم دخترش تمام بیمارستان و دنبال من گشته بود و آمد التماس کنان منو برد پیش مادرش گفت وقتی به مادرم گفتم شما رو دیدم مجبورم کرد بیام حتما ببرمت

بیا مادرم و حلال کن گفتم میام و دلشو نمی‌ شکنم اما تا قیامت و روز حساب حلالش نمیکنم

من یه بچه ۱۳ ساله بودم عروس شما شدم ( به اجبار خانواده )

کاری که ۱۰ سال مادر شما با من کرد دشمن با دشمنش نمیکنه

هفته بعدش به رحمت خدا رفت چند روز بعدش آمد به خوابم تو خوابم هم میخواست ببخشمش اما من هیچ وقت نمی‌بخشم

من خونه خودم هستم کاری که میکنم برا خودم و بچه هام هست مادرشوهرم با ما زندگی میکنه فقط میگم فازش ا ...

یه سری ها هستن که باید ثابت کنند از همه بهترن

تاجایی که تو روت هم رک میگن

قدیما میخواستن بگن از همه زرنگترن

اینم داره میگه من از تو بهتر وزرنگتر بودم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
عزیزم تقاص دیر و زود داره سوخت و سوز نداره من از شوهرم جدا شدم و هنوز بعد این همه سال مادر شوهرمو ح ...

الهی عزیزم

منم ۱۴ سالم بود عروس اینا شدم تنها چیزی که منو نگه داشت همراهی شوهرم بود.

یه سری ها هستن که باید ثابت کنند از همه بهترن تاجایی که تو روت هم رک میگن قدیما میخواستن بگن از هم ...

این بنده خدا همینطوره منتها صد برابر بقیه

خدا رو شکر که شوهرت خوبه 

شکر خدا آره

من و شوهرم درگیریمون خیلی خیلی کمه شاید اصلا حساب نشه

ولی همون انگشت شمارم که باشه خوب میبینم مادرشوهرم خوشحال میشه 

دخترم میگه واقعا جای تاسف داره به جای اینکه واسطه بشه بینتون خوشحال میشه. 

من در حقش بدی نکردم ولی به قول یکی از کاربرا حس میکنم به من حسادت داره