2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید مامانا...دختر یه ماهم سرما خورده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 21 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه یکماهه رو سیتریزین داده؟ آفرین که مادر آگاهی هستی ، هیچ دارویی نده به جز قطره بینی . تب رو با استامینوفن کنترل کن و بخور سرد با فاصله نزیک از صورتش روشن باشه ، اگه نفس کشیدنش سخته سرفه های شدید دارن ببر بیمارستان .
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
عزیزم علایم دختر شما سرماخوردگی نیست احتمالا الرژی فصلیه ک دکتر سیتریزین داده هیچ مشکلی نداره من و پسرم میخوریم ومشکلیم پیش نیومده اگه تخم گشتیز داری ی کوچولو مث سپند دود کن خیلی عالیه
نگران نباش پسر من هم اینطوری بود و خودش خوب شد فقط سعی کن محیط رو مرطوب نگه داری و روزی یکبار حمام رو پر از بخار بکن و چند دقیقه بچه رو ببر تا نفس و سینش مرطوب بشه بعید سرماخورده باشه
شاخه نبات جان برای سرماخوردگی سیتیریزین نمیدم این مال حساسیته،،،اول مطمعن شومریصی کوچولوت چی هست،،پسرمنم حدودیک ماهی سرماخوردوگلوش چرک کرد دکترشربت ازیترومایسین۱۰۰داد،،سه روزدادم بازخیلی بهترشد