2777
2789

فقط میخوام بدونم از انتطار خسته شدم معرف جمعه زنگ زد نظرمو پرسید منم گفتم تا اینجا راضیم فقط باید یه جلسه دیگه(دوم) بزاریم من چندتا سوال دارم 

حالا از جمعه تا الان خبری نشده غیر عادیه؟؟ فقط میخوام از بلا تکلیفی دربیام معرف دوستمه بگم سلام عزیزم میخواستم ببینم مشکلی پیش اومده؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها نگین زشته معرف دوستمه فقط از انتظار خسته شدم

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
به نظرم نگو که فکر کنه چشم انتظاری، چقدر بدم میاد که دیر خبر میدن و آدمو میزارن تو بلاتکلیفی

منم خیلی بدم میاد بلاخره بگید اره یا نه البته جمعه زنگ زد نطرمو پرسید خب اصلا چرا زنگ زد پرسید

ولی حواست باشه زیاد خودتو پیش دوستت مشتاق نشون نده قرار دوم رو که گذاشت شماره خواستگارت رو بگیر مستق ...

گلی میشه راهنماییم کنی چی بگم؟

بگو 

میشه راهنماییم کنی چی بگم عزیز

عزیزم چند سالته؟ چون چند بار تا حالا دیدم تاپیک گذاشتین برا معرف خاستگارتون؟؟ 

اینا همونان که مادرتون سوال کرده بود اقا پسر قبلا ازدواج کرده? و اونا بدشون اومده بود؟؟؟

بنظرم ابدا پیام نده. حتی اگه دوستت فوق العاده صمیمی باشه

بچه ها نطر منو پرسید منم گفتم نطر اونا چیه گفت اونا که فکر کنم اوکی باشه

عزیزم چند سالته؟ چون چند بار تا حالا دیدم تاپیک گذاشتین برا معرف خاستگارتون؟؟  اینا همونان که ...

نه عزیزم

اخه میدونی چیه من اصلا اهل دوستی نیستم خب بلاخره باید یجوری به معرف نشون بدم راضیم بقیه دخترا خودشون میرن کیس مدنطرشون رو پیدا میکنن یعنی اونام خودشون رو کوچیک میکنن

اگر دوستت صمیمیته بفرست

میشه تروخدا گلی راهنماییم کنی چی بگم به دوستم؟