2777
2789
عنوان

داره تلافی میکنه؟

295 بازدید | 27 پست

خودم باهاش کات کردم بعد ۵ ماه 

تاگفتم کات اونم بلاکم کرد ۱ماه گذشت و تو دانشگاه دیدیم همو اومد سمتم گفت بدون من نمیتونه و به هم برگشتیم 

چون خودمم دوستش دارم 

قسم می‌خورد با کسی نیست 

ولی ته دلم میگه این اومده انتقام بگیره 

یه مدت باهام بمونه و بعد بگه کات 

نظرتون؟

دارم دیوونه میشم

چرا کات کردی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وابسته اش نباش..اصولاً آدمایی که دوباره بهم برگردون زیاد توی رابطه نمی‌مونم و تموم میشه اینم حتما اونطوره.بهتر بود بر نمی گشتیم وقتی تموم شده بود

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا کات کردی

سر اینکه تیکه مینداخت بهم 

سر اینکه به قول خودش از بالا بهم نگاه میکرد 

حس کردم خانواده ها بهم نمیخورنو

خودش گفت روزای اول میخواسته با ماشین زیرم کنه باباش نزاشته 

خانواده ش هم از دست من شکارن چون گریه بچه شون رو دیدن 

الان برگشته خبلی مهربون تر از قبل 

تجربه داشتین؟

خودت کات کردی .زده بلاکت کرده بعد ۵ماه یادش افتاده ک بدونع تو نمیتونه..نمیتونس اوایل کاتی بعد از ۵ روز از بلاکی در بیاره بگه بدون تو نمیتونم

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

سر اینکه تیکه مینداخت بهم  سر اینکه به قول خودش از بالا بهم نگاه میکرد  حس کردم خانواده ...

این خیلی بچس

حوصله داری اینو بزرگ کنی ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خودت کات کردی .زده بلاکت کرده بعد ۵ماه یادش افتاده ک بدونع تو نمیتونه..نمیتونس اوایل کاتی بعد از ۵ ر ...

اره اینم هس باید حرف بزنن باید بفهمه اون عاملی که به خاطرش کات کردن از بین رفته؟