2777
2789
عنوان

یه راهی بهم بگیداز زیرش دربرم

130 بازدید | 21 پست

صاحبکار شوهرم یک دست کابینت داره ک بد نیست مدل و جنسش،من رفتم دیدم گفتم بد نیس باشه بخریمش.  حالا ب شوهرم گفته ۴۰ ملیون که اصلا نمی ارزه ، تو دیوار نگاه کردم ۵ ملیون می ارزه کلا، من تا ده ملیون راضی بودم ، شوهرم تو رودربایستی قبول کرده ، میگه قراره یه کار خوب بهم معرفی کنه بیاریمش اما کابینت ها اصلا ۴۰ملیون نمی ارزه ، نمیدونم چه بهونه ای بیاریم گفته بودیم برای خونه شهرستان میخوایم 

تو رو خدا یه بهونه برام جور کنید که نخرمشون

اینکه بگم برامون خریدن یا خونه رو میفروشیم خیلی تابلو

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگید برای پدرشوهرم کاری پیش اومد هرچی پول تو دست و بالمون بود دادیم اون فعلا نمیتونیم بخریم

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

داداشم یا فامیلمون کابینتاشو عوض کرده گفته بیان از ما رو ببرین مجانی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بهش بگید فعلا از خرید کابینت پشیمون شدید، یا اینکه پولی رو که قرار بوده کابینت بخرید رو دادید فعلا ق ...

اخه پولش رو قرار از حساب شوهرم کم کنه 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

وا دروغ چرا بگو کابینتاتون خیلی خوبن اما حقیقتا ۴۰ تومن برای من خیلی زیاده  دنبال یه چیز ارزون ترم 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

وا دروغ چرا بگو کابینتاتون خیلی خوبن اما حقیقتا ۴۰ تومن برای من خیلی زیاده  دنبال یه چیز ارزون ...

منم میگم اما شوهرم میگه نه اگه بگم اون کار برام جور نمیکنه تو ذوقش میخوره

۴۰ میلیون کابینت دست دو؟  چیه مگه جنسشون

ام دی اف تازه از نوع قدیمی