2777
2789
عنوان

صدا دوبلور ها

181 بازدید | 13 پست

سلام من مقداری صدام جیغه امکان رفتن به کلاس ندارم دوست دارم صدام مثل گوینده ها خوب بشه بعد اینکه کسی می‌دونه هر روز کتاب خوندن با صدای بلند تاثیر می‌ذاره رو صدا اگه راه حلی برای بهتر شدن صدا دارین بهم لطفا بگین؟؟؟؟؟

باصدای بلند خوندن به تارهای صوتی آسیب میرسونه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ربطی نداره اگ ب بلند خوندن باشه ک همه معلما با اون صدای داغونشون باید خواننده میشدن ی سری تمرین هست اونارو تو یوتیوب و اینستا ببین 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

در حد معمول 

سعی نا کرده در این راه به جایی نبری

مزد اگر میطلبی طاعت استاد ببر

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

فن بیان برو .. ولی خدایی صدا همونه زیاد تغییر نمیکنه با آرامش حرف بزنین صداتون یکم عوض میشه 

چقدر بد من فکر میکردم با تمرین بشه عوض کنم صدامو ممنونم لطف کردین

مادر من گویندست دوبلر من خیلی صدای دوبلرا گوش کردم سعی کردم شبیه سازی صدا کنم 

الان مافیا بازی میکنم یا محل کارم سالن دارم میگن شما گوینده ایی؟

ببین فقط صدا گوش کن سعی کن شبیه سازی کنی

مادر من گویندست دوبلر من خیلی صدای دوبلرا گوش کردم سعی کردم شبیه سازی صدا کنم  الان مافیا بازی ...

مرسی از راهنمایتون ولی خیلی سخته بتونی شبیه کسی دیگه حرف بزنی