2777
2789

۱۷هفته بارداری هستم.(۴ماه)غربالگری اول سونو گفت جفت پایینه طول سرویکس۴۵ بود.امروزهم قراره برم انومالی.

یک ماهه واژنم و کشاله ران و دهانه رحمم درد میکنه،درحالت خوابیده یانشسته دردی ندارم.موقعی که بخوام چندقدم اضافه بردارم دردا شروع میشه.انگار ازداخل فشار میاد.اطراف واژن هم انگار گوشتم له شده.

خیلی میترسم سقط بشه.این دردها درماه آخربارداری میاد سراغ آدم ،نمیدونم چرا از الان درگیرم.دکتر دیروز شیاف داده.

کسی تحربه ای داره دراین مورد؟

خدایا خودت حفظش کن🙏

عزیزم طول سرویکست عالیه 

جفت پایین هم اکثرا تو سونو اولی هست چون اصلا بچه جاش اول پایینه بعد میکشه بالا 

درد واژن تا حدی طبیعیه به خاطر سنگینی و کشیدگی رباط ها ولی در کل نباید خودتو خسته کنی .. به من گفت هر به ربع ایستاده یا راه رفتی بشین استراحت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر فشار میاد ،میگم هرآنِ که بیفته

اره ادم میترسه 

حالا میری آنومالی احتمال زیاد میگه جفت رفته بالا دیگه خیال جمع میشی 

تقریبا باهمیم .. منم یکی دو هفته پیش رفتم انومالی 

نی نی پسره یا دختر ؟ حدس سونو اول زد ؟

من ماهای آخر هرشب میگفتم امشب دیگه بدنیا میاد بسکه فشار روی لگنم بود...احساس میکردم هرآن له میشه و پودر میشه....آخرسرم همون تاریخ خودش و به موقع تشریفش رو آورد و مشخص شد یه گل پسر قد بلند و سفید و تپلی بوده که اذیت شدم...الانم واکسن چهارماهگیشو زدم و رو پام دارم تکونش میدم😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم نگران نباش..تا آخر بارداری مشکلات و درد زیاده. ..بقول دکترم میگفت فقط اگر یه روز صبخ بیدار شدی و دیدی شاخ درآوردی تعجب کن بقیه دردا همش طبیعیه و بخاطر بارداری😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....