2777
2789
عنوان

سنگ کلیه دارم 😭😭🥲🥲

990 بازدید | 15 پست

سنگ ۶ میلی تو حالب گیر کرده 

دیروز از درد داشتم زمینو گاز میزدم الان دیگه درد ندارم بدون مسکن و اینا فکر کنم از حرکت وایساده 

خیلی میترسم بچه شیر خوار دارم تازه دوماهشه 🥲🥲

توروخدا من هیچ تجربه ای ندارم امروز بعد از ظهر وقت دکتر دارم تا اون موقع بگین چی خوبه؟ چیکار کنم؟ 

ردمیشه اگه نشینی روپات

من سنگ کلیه دارم میخوای بهت بگم

الان دکتربری ممکنه بهت بگه عمل ولی راحت سنگای شیش هفت میلو میشه رد داد من هشتم رد دادم اگه حالبت تنگی نداشته باشه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب چیزی ک میگم خوب توجه کن عزیزم، بهترین نتیجه رو میگیری. هزار تا از دارو و اینا بهتره،وگرنه میخوای چند وقت درگیر دارو و دکتر بشی

۴۰تادونه هسته خرما رو با ی لیوان اب بذار بجوشه حدود ی ساعت، بعد بردار بخور

هرروز این کارو تکرار کن، فوری دفع میشه

روزی بین ده تا پونزده لیوان اب بخور از پله ها برو بالا بیا پایین،

یکم طول میکشه بندازیش و تا بیفته دردداری شیاف دیکلوفناک بزار

شربت اورتیکا هم خوبه بگیر روزی دوبار یه بار بعد نهار یبارم بعد شام بخور البته اینو باید از دکتربپرسی چون بچه شیرمیدی

ی چیز هست ببخشید اینو اینجامیگم

متاهلی راحت ترم میتونی دفع کنی با رابطه،البته اگه تحرکت زیاد باشه و ورجه وورجه داشته باشی

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

نمیدونم تنگی داره یا نه  رو پا نشینم ؟ متوجه نشدم

منظورم از رو پاننشستن استراحت نکردنه

فعالیت کن از پله برو بالا برو پایین ابم زیاد بخور دفع میشه

اگه بشینی استراحت کنی همونجا میمونه و عفونت میکنه

نگران نباش اگه با کارایی ک گفتم بکنی زودتر ازشرش خلاص میشی من ده ساله سنگ کلیه دارم کارم همینه

سنگت افتاد ببر ازمایشگا بفهمی جنسش چیه

ممنون وقت گذاشتی عزیزم دعا کن واسم راحت دفع شه

نگران نباش رفع میشه مایعیجات زیاد بخور