2777
2789

من یه دختر ناز دارم اولیشو دختر میخواستم که خداروشکر شد 🥰

دومی رو هم پسر و تمام البته با خواست خدا میشه خواهش کنم اگر کار خاصی کردین تجربه هاتونو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاص میخوایی فقط از ته دلت امام رضا رو به جوادش قسم بده تاپیک قبلی گفتم برا جاریم حاجت گرفتم انشالله امام رضا به شماهم نظر میکنه مطمئن باش فقط اگه رفتی درخونه اهل بیت دیگه نا امیدنباش

میگن اگه مرد عشقش به زنش بیشتر باشه بچه دختر میشه اگه زن عشقش به شوهرش بیشتر  باشه بچه پسر میش ...

عجب 😁

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

من یه دختر ۴ ساله دارم دو تا سقط و بارداری بی نهایت سخت 

تصمیم گرفتم ای وی آف کنم که ۱۵ هزینه کردم ولی خب ۱۲۰م میشد بیخیالش شدم بعد ای یو ای کردم که منفی شد 

۳ ماه رژیم از نت برداشتم انجام دادم گرمی و لبنیات حذف کردیم و یک روز قبل تخمک گذاری و شب تخمک گذاری و یه روز بغدش اقدام داشتیم که من با جوش شیرین هم خودمون شستم و منتظرم آخر ماه موعدم بسه اگه مثبت شد انشالله آزمایش میدم برای جنسیت 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
من یه دختر ۴ ساله دارم دو تا سقط و بارداری بی نهایت سخت  تصمیم گرفتم ای وی آف کنم که ۱۵ هزینه ...

چ عالی انشالاه که تمونی میشه که میخوای چیو بیشتر تو رژیم ها دیدین من دونه فافل سیاه نک‌بیده ب نظرم چشمگیر اوند و شستشو واژن

چ عالی انشالاه که تمونی میشه که میخوای چیو بیشتر تو رژیم ها دیدین من دونه فافل سیاه نک‌بیده ب نظرم چ ...

فدات ‌....ببین ناشتا دونه فلفل جفتمون...جنسینگ و عسل شوهر ...عرق کاسنی شوهر ...گوشت و آبگوشت بیشتر مرد ...سیب زمینی آبپز و فلافل بیشتر زن ....میگو خوبه ....خورش من سبزی و بادمجون زیاد درس میکردم ..‌‌.لبنیات ۳ ماه حذف فقط پنیر اونم با گردو صبحانه که روش سیاهدانه میریختیم...کره و عسل صبحانه ....تخم مرغ با پیاز زیاد بیشتر مرد صبحانه ....روزی ۱حب سیر موقع نهار جفتمون ....کوکو اسفناج زیاد درس کردم ....کنجد و آجیل شوررزیاذ خوردیم 

رفتیم عطاری چند تا گیاه قاطی کرد داد که با چای می‌خوردیم 

برای شب اقدام توت فرنگی گیر آوردم 

انگور خربزه زیاد میخوریم

خرما زیاد خوردیم 

بعد پاکی شربت زعفران زیاد خوردیم 

نبات زیاد خوردیم  

گوجه زیاد شوهر ..آب هویج تازه هر دو روزی ۱ لیوان ‌‌‌‌‌....موز روزی ۱ عدد ...

خیلی چیزا تو نت بزن میاد مثال ما سیب و اینا میوه زیاد می‌خوردیم 

من خودم روغن زیتون ۱ قاشق ناشتا خوردم اون ماه که ای یو ای کردم 

در کنارش دارو تقویتی می‌خوردیم دکتر نوشته بود  

ببینید دونه فلفل شبا یا ظهرا بعد غذا میخوریم اشکال داره؟؟

عزیزم فقط ناشتا باید خوزد عطاری به ما گفت باز تو نت سرچ کن ...خیلی خانم ها اینجا من پرسیدم رژیم گفتن شما تاپیک بزنید راهنمایی بگیرید 

عزیزم جواب بارداریت چی شد بسلامتی مثبت شدی

سلام قشنگم امروز ۲۵ بود برخلاف اینکه موعدم نبود یکساعت پیش پری شدم شوهرم خیلی ناراحت شد.خودم گفتم دیگه قسمت نبوده ولی خوب ما ۳ بار اقدام کردیم هر ۳ بار دفغهه اول حامله شدم که دو تا سقط شد دخترم موند ولی خوب این بار یکبار ای یو ای کردیم یکبار طبیعی ولی باردار نشدم یکم ناراحتم نکنه مشکلی باشه