2777
2789
عنوان

خانمای منطقی بیاید و منطقی جواب بدید لطفا!

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 90 پست
خیلی حس خوبی گرفتم از امضاتون  شادی زندگیتون فراوان❤

ممنونم از شما بابت دعای قشنگتون❤️

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دیگه اینو خودت باید تصمیم بگیری. من به نظرم تحت هر شرایطی دانشگاه رفتن بهتر از نرفتنشه. ربطی ه ...

هیچکدومش قانع کننده نبودن‌‌‌‌...

یکی از فامیلامون وکیله‌. خانمه.

پیزی توش نمیبینم که مثلا تو خواهرش نبینم...

خواهرش خانه داره. 

خانه داری حقوق نداره‌‌...

ولی من شغلن حقوق دار هست.

از مامانمم‌ پرسیدم اینو، که تو که داری مدرک، کی ازتدتاحالا پرسیده مدرکت چیه؟

هیچکی‌...

موفقیت تو دانشگاه نی و من هدفم موفقیته نه موفق نشدن و فقط ادامه دادن‌.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل بیار. دلیل نیوردی‌.  بعدا پشیمون میشی برا من معنی نداره چون چیز منطقی توش نداره.

ببین علایق آدما تو مقطع های زمانی متغیر هست قطعاً ده سال دیگه طرز فکر و دیدگاه الانت رو نداری و کلی تغییر کردی ،ادامه تحصیلات نهایت ۴،۵سال زمان ببره که میتونی هم زمان آرایشگری هم یاد بگیری تا ۴،۵سال دیگه حرفه ای میشی ،اگر زمانی از شغلت خسته شدی که غیر ممکن نیست میتونی با رشته دانشگاهیت ادامه بدی ،ولی اگه درس نخونی روزی اگه از آرایشگری خسته بشی دیگه خیلی سخت میشه که دوباره از اول شروع کنی درس بخونی

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

تو جامعه ما تا چند سال آینده هرکی پول داشته باشه باسواد و با فرهنگ حساب میشه... مدرک تحصیلی وقتی پو ...

برو گریم بخون البته نمیدونم اسم رشته دانشگاهیش چیه.

اینجوری هم حرف مادرت رو گوش دادی هم لیسانس گرفتی و هم به علاقه ات پرداختی و هم یه بازار کار متفاوت و جالب رو تجربه می‌کنی 

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

تو جامعه ما تا چند سال آینده هرکی پول داشته باشه باسواد و با فرهنگ حساب میشه... مدرک تحصیلی وقتی پو ...

این نظر و دیدگاه بچگانه شماست وگرنه هرکس پولداره باسواد و با فرهنگ محسوب نمیشه 

سواد ، فرهنگ و پول هرکدوم ی موضوع جدان که اگر میخوای موفق باشی همش رو باید با هم داشته باشی 

ارایشگری باشی که سواد نداری و میلیاردری ولی نمیتونی در مورد ی موضوع آگاهانه صحبت کنی به چه دردی میخوره 

منم مثل تو روحیه هنرمندی دارم نقاشی میکشم خیاطی ارایشگریم دوس داشتم یه مدت زورمو زدم و طبق نظر بقی ...

چقدر حس و حال منو توصیف کردی.‌...

برعکس عزیزم گفتم یک کلمه نگید دلیل بیارید.

من یه سالن میرم کلی معروفه،کارای عروس و تتو و هاشور و مژه و همه اینا بادخترشه انقدر هم دقیق باسلیقه اس.حالا دخترخانمش لیسانس حقوق داشت اون روزی رفتم پیشش دیدم نیست مامانش گفت داره برای وکالت میخونه فقط صبح میاد دیگه.ازاین همه اراده و تلاش کبف کردم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
هیچکدومش قانع کننده نبودن‌‌‌‌... یکی از فامیلامون وکیله‌. خانمه. پیزی توش نمیبینم که مثلا تو خواهر ...

ببین شما دوست داری بشنوی که گور بابای درس و دانشگاه برو ارایشگری یاد بگیر. بخاطر همین هرکی هرچی میگه فکر میکنی منطقی نیست! درصورتیکه از نطر من همین حرفای شما کلا بی منطقه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

توی هر جامعه ایی سواد خیلی مهمه درسته شعور وشخصیت به درس خوندن نیست ولی عقل مردم به چشمشون هست داشتن ...

من بچه نمیخوام نه دلیلی دارم بیارمش نه بچه دوست دارم‌.

معمولا اینجا همه چیو توی ازدواج و بچه دار شدن میبینن.

و همه چیو به اون ربط میدن‌.

مثل همین الان....

کلا ازدواج کردن و بچه دار شدن و دنبال علاقه نرفتن شده روند زندگی ایرانیا...

به هر کاری علاقه داری انجام بده 

ولی درست رو حتما ادامه بده 

سواد داشتن ربطی به شغل نداره 

خانه دار باش ولی سواد داشته باش 

بعداً که بزرگتر  شدی متوجه میشی که چقدر اشتباه کردی نخوندی 

واسه ی درس دادن به بچه هات 

واسه توی اجتماع رفتن نیاز به سواد داری 

سالها بعد یه جا میری فرم پر کنی خجالت میکشی بنویسی دیپلم 

بچت خجالت میکشم شما دیلمه باشی

زندگیو که نمیگیرن ازم خب درس میخونم. کی گفته بعد از مثلا ۳۰ سالگی به بعد نمیشه درس خوند؟!

اگر تو سنی که الان هستی درس نخونی بعدش دیگه خیلی سخت تره 

میشه تو هرسنی دانشگاه رفت ولی مطمئن باش خیلی برات سخت تر میشه چون خودم تجربه کردم میدونم

اگر حرف فقط مدرکه میتونی بری پیام نور که خیلی از کلاساش حتی اجباری نیست حضور توشون فقط تهش یه مدرک م ...

نه عزیزم حرف من زندگیمه و موفق شدن...

اسی معلومه اومدی اینجا تایید بگیری هرکی هرچی میگه مخالفت میکنی 

اگر کسی اینجا میگه برو درس بخون بخاطر خودت میگه وگرنه باسواد و بی سواد بودن تو سود و ضرری واسه ما نداره 

اینجا تایید نمیگیری عزیزم تاپیکت رو قفل برو هرکاری میخوای بکن بعدا که پشیمون شدی یادت بیفته حرف های ما رو 

شب خوش 

من بچه نمیخوام نه دلیلی دارم بیارمش نه بچه دوست دارم‌. معمولا اینجا همه چیو توی ازدواج و بچه دار شد ...

عزیزم نظر خواستی منم نظرمو با دلیل و منطق برات گفتم دیگه انتخاب باخودته چرا عصبی میشی اخههه

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...