2777
2789
عنوان

خانمای منطقی بیاید و منطقی جواب بدید لطفا!

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 90 پست
ببین علایق آدما تو مقطع های زمانی متغیر هست قطعاً ده سال دیگه طرز فکر و دیدگاه الانت رو نداری و کلی ...

این دلیلی که شما میگید منطقیه‌.

من میگم از دیدای دیگه ام‌ نگاه کنیم.

من علاقم هنره، خودمم دلیلشو نمیدونم ولی واقعا از درس نفرت دارم... اگه قبلا با درس مشکلی نداشتم دیگه از دهم به بعد واقعا متنفر شدم. ولی به نظرم اکثر چیزا غیرممکن نیست فقط ارزش وقت گذاشتن نداره.

من اگه تیزهوشان قبول شدم به خاطر علاقم یا هوشم‌ نبوده به خاطر تست زدنام و تلاشام بوده. 

الان کنکور راحت نیس ولی بازم اگه مثل قبل خودمو سر درس داغون کنم همینجا دانشگاه تهران میتونم قبول بشم. 

تا اینجاشو مامانمم‌‌ میگه،

ولی من میگم ارزششو نداره.

مامانم و یه سریای دیگه اینجا میگن داره.

مشاور یه بار بهم ‌گفت اگه واقعا علاقه نداشته باشی و همیشه فقط به خاطر خوب بودن و قبول شدن بخونی تهش هیچی نمیشه و اگه از درس به جایی برسی مدام احساس کمبود میکنی. انگار فقط درسو به دست اوردی و هدف و علاقتو گذاشتی کنار و کم‌کم از شغلت متنفر میشی.

تجربش نکردم ولی میدونم که راست میگه‌.

همه میتونن بهترین باشن ولی به شرطی که ارزششو داشته باشه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این نظر و دیدگاه بچگانه شماست وگرنه هرکس پولداره باسواد و با فرهنگ محسوب نمیشه  سواد ، فرهنگ و ...

شما میگی اگه مثلا برم وکالت بخونم، "مثلا"، دیگه عاقل عالم شدم میتونم راجب همه موضوعا اگاهانه حرف بزنم؟

این طرز فکر شما بچگانه نیست؟!

هر هنری یه درسی داره. هنر آرایشگری درس آرایشگری داره.

هنر‌وکالت درس حقوق داره.

هنر روان شناسی درسای روانشناختی دارن.

و میشه همشونو خوند و یاد گرفت. 

ولی اگاهی، توی یکیشون نیست توی همشونه...

من یه سالن میرم کلی معروفه،کارای عروس و تتو و هاشور و مژه و همه اینا بادخترشه انقدر هم دقیق باسلیقه ...

ببخشید ولی خب؟!

واقعا با این طرز تفکرت نیاز به ادامه تحصیل داری آرایشگر عاقل باشی (بدون توهین به علاقت ادامه بدی) ب ...

شماام دلیل نیوردی و توهین کردی دیگه...

تا کجا باید درس بخونیم تا یاد بگیریم حداقل نظرمونو بی توهین بگیم؟

ببین شما دوست داری بشنوی که گور بابای درس و دانشگاه برو ارایشگری یاد بگیر. بخاطر همین هرکی هرچی میگه ...

این نظر شماس و قابل احترامه ولی من دلیل خواستم نه نظر‌...

اینکه شما اگه بودید چیکار میکردید، یا دوست دارید من چیکار کنم رو نمیخوام. 

فقط دلیلاتونو میخوام همین.

حالا اگه نگاه کنی خیلیاام گفتم دلیل خوبی اوردن منطقی بود و با کسی که باهام موافق بود بازم ازش دلیل بیشتری خواستم باهاش صحبت کردم...

هرچند من که نباید توضیح بدم چه اتفاقی افتاده اگه میخواید خودتون میتونید ببینید دیگه‌.

به هر کاری علاقه داری انجام بده  ولی درست رو حتما ادامه بده  سواد داشتن ربطی به شغل ندار ...

به خاطر خجالت کشیدن نه همون اول گفتم که حرف مردم برام مهم نی‌. بچه ام نمیخوام بیارم مثل خیلی از نی نی سایتیا بچه اوردنو واجب نمیدونم‌. 

من واقعا از درس خوشم نمیاد و اگه قبلانم خوشم‌ میومد الان خوشم ‌نمیاد دیگه کلا زده شدم. و برمم قرار ن ...

علاقه تو دنبال کن من خودم تجربی الف بودم رفتم دنبال علاقم ینی طراحی و دوخت عاشق رشته ممم🙂❤

اسی معلومه اومدی اینجا تایید بگیری هرکی هرچی میگه مخالفت میکنی  اگر کسی اینجا میگه برو درس بخو ...

اگه تاپیک منو خونده باشی، میبینی من چند بار همون اول ‌گفتم فقط دلیل میخوام...

گفتم‌ نگید این یا اون فقط دلیل بگید.

وقتی کسی دلیل نمیگه، ازش دلیل میخوام.

اگه‌ نخوندی، اسم کاربریمو یادت بمونه، از این به بعد اومدی توی تاپیک من بدون باید متنی که اول مینویسمو کامل بخونی بعد نظر بدی.

علاقه تو دنبال کن من خودم تجربی الف بودم رفتم دنبال علاقم ینی طراحی و دوخت عاشق رشته ممم🙂❤

اونم درسه خب...

این دلیلی که شما میگید منطقیه‌. من میگم از دیدای دیگه ام‌ نگاه کنیم. من علاقم هنره، خودمم دلیلشو ن ...

عزیزم این که میگی درسته ولی یه چیزی هم من بهت بگم شما نیاز نیست حتماً کنکور بدی و آنقدر زمان صرف کنسرو استرس بکشی اگه واقعا علاقه نداری ولی میتونی رشته های بدون کنکور آزاد یا علمی کاربردی یا پیام نور بخونی که خیلی هم درگیر درس نمیشی و در کنارش بری و هنری که دوست داری رو در حد حرفه ای پیش ببری ،من چون خودم این راه رو رفتم و از یه جایی به بعد علاقه به درس نداشتم و کنار گذاشتم می‌دونم تهش پشیمونیه که کاش درسم رو هر طور بود ادامه میدادم کاش خانواده ام تحت فشارم میزاشتن تا بخونم ولی همه گفتن خودت می‌دونی هر کاری دوست داری بکن که الان با ۳۲سال سن شدیداً پشیمونم و الان واقعاً با وجود بچه و مسئولیت خونه زندگی با اینکه خانه دارم و بیرون کار نمیکنم فرصت ندارم که درس بخونم ،ولی شما الان جوونی مسئولیتی روی دوشت نیست و هم ذهنت بازتره راحت تر میتونی هر دو کار رو هم زمان انجام بدی ،پس بیا و منطقی تر و بازتر فکر کن و فقط جلوی پاتو نگاه نکن به ۱۰یا ۱۵سال بعدتر هم فکر کن که دیگه شرایط الان رو نداری به هر دلیلی شاید چند سال دیگه ،دیگه اصلا نتونی درس بخونی یا نتونی بری دنبال علاقه ات پس به نظرم اگه هر دو رو هم زمان ادامه بدی موفق تر خواهی بود من اصلا نمی‌گم به خاطر بچه ی آینده ات یا هر چیز دیگه به نظر من فقط به خاطر شخص خودت باید درست رو هم ادامه بدی همین 

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

عزیزم این که میگی درسته ولی یه چیزی هم من بهت بگم شما نیاز نیست حتماً کنکور بدی و آنقدر زمان صرف کنس ...

برای من درس تهش چیزی نیست و خوندنش سودی نداره جز اینکه کسی ازم پرسید بگم مثلا دکترا دارم.

شاید برا شما به درد بخور باشه ولی برا من نه.

مثلا الان بخوام برم لیسانس وکالت بگیرم بعدش کار‌ نکنم ۱۰ سال بعدم نمیتونم کار کنم. چیزیم یادم نمیاد.

من ازدواجو نمیگم‌ نمیخوام بکنم، هرچنو واقعا فعلا نمیخوام ولی در کل...

ازدواجو چیزی نمیگم راجبش ولی بچه رو واقعا نمیخوام. 

از تولید مثلش تا مردنش از تک تک لحظه هاش متنفرم و نمیخوام.

و در کل وقتی شاغل باشی دیگه مدرکت مهم نی‌.

تهش مدرک نداری میخوای بری دانشگاه مدرک بگیری، خب در کنار کارت دانشگاهم میری....

من کلا به کارای هنری و جذاب علاقه دارم اونم نه از نوع درسش یعنی هنرستانم خوشم نمیاد برم...

و دیگه دیدم از خیلیاام که مدرک به دردشون نخورده‌.

اونایی که شغلشون به مدرکسون ربط داره، یا قراره بیکار بشن چرا مدرک به دردشون میخوره‌. ولی اونی که خودش قراره کار‌ کنه و مدرک تحصیلیش توی رشد کارش کمکی نمیکنه، نه واقعا فقط الکی خودشو خسته کرده... اینو مشاور تحصیل کرده به من‌ گفت که منووبیشتر به سمت علاقم کشوند...

انگار اون حرفش دید منو باز تر کرد.

وگرنه من موقعیت بدی نداشتم انسانی اسمش بد رفته ولی رشته آسونی نی، تیزهوشان بودم، زیرشاخه های خیلی زیادی داشتم، اگه میخوندم میتونستم رشته دیگه ام ‌کنکور بدم.

ولی خب بازم تهش چیزی نمیشد مثل قبل درس و درس و درس و اجبار بود.

چون علاقه ام نداشتم احتمالا بیکار میشدم‌. یا شایدم شاغل میشدم ولی افسرده تر از همین الانم...

برای من درس تهش چیزی نیست و خوندنش سودی نداره جز اینکه کسی ازم پرسید بگم مثلا دکترا دارم. شاید برا ...

خوب عزیزم اگه انقدر که میگی روی تصمیمت  مصمم هستی پس برو دنبال آرایشگری حالا هر شاخه اش که علاقه بیشتر داری و تمام سعیت رو بکن که توش موفق بشی منم برات دعا میکنم به هدف و آرزوت برسی عزیزم ،وقعا هم همه چیز درس نیست ،مهم هدف داشتن و تلاش برای رسیدن بهش هست

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند