2777
2789
عنوان

خانمای منطقی بیاید و منطقی جواب بدید لطفا!

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 90 پست
درکنار هرشغلی که میخوای داشته باشی بذارسواددانشگاهی هم داشته باشی

چرا دلیل نمیارید من کل هدفم از این تاپیک اینه که دلیلاتونو ببینم ولی هیچکدوم هیچ دلیلی نمیارید فقط میگید برو سمت علاقه، یا میگید برو سمت درس... خب چرا...

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال علاقت برو درسشو بخون توی دانشگاه تا مادرتم دلش خوش بشه .میتونی هم یک رشته خوب بری کنارشم با ار ...

خب دلیل چیشد؟

به خاطر مامانم‌ که تعیین نمیکنم آیندمو....

برعکس عزیزم گفتم یک کلمه نگید دلیل بیارید.

اره بد متوجه شدم 

عزیزم شما اگر بهترین تو رشته هم درس بخونی اگر علاقه نداشته باشی مطمئنا موفق نمیشی

خودم انقدر درسم خوب بود مدام دیگران میگفتن باید ریاضی بخونی ریاضی بخونی 

ریاضی خوندم و رتبه اول بودم ولی علاقه من به هنر بود 

بعد از دانشگاه دوباره برگشتم سر جای اولم و دوباره رفتم به سمت هنر و الانم عاشق کارمم و به خارج از ایران هم ارسال دارم و خدارو شکر میکنم 

تو امضام آیدیم نوشته

تولیدکننده تابلو سه بعدی کریستالینه🥰اینستاگرام👇@arsha.artgallery 

عزیزم منم مثل شما بودم دوس نداشتم درس بخونم ب ارایشگری خیل علاقه داشتم بعد دیپلمم گرفتم فورا نامزدی شدم نامزدم نذاشت برم و رفتم دانشگاه الان تربیت معلمی میخونم ولی همچنان به آرایشگری علاقه دارم بنظرم برو دنبال علاقه ات 

به نظرم ادامه بدهیه رشته اسون برو لیسانستو بگیر در کنارش دوره های ارایشگری هم برو  برا بعدا اگ ...

این دلیل خوبی بود ولی وقتی علاقه نداشته باشم چرا باید برم اون کار؟

چرا باید مثلا یه آرایشگر بخواد بره شغل دیگه انتخاب کنه؟

خب دلیل چیشد؟ به خاطر مامانم‌ که تعیین نمیکنم آیندمو....

خب وقتی اصرار داری بروهمون علاقت .من اگربودم رشته خوب میخوندم بخاطر پرستیژش و کنارش ارایشگریمم بروز میکردم

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
این دلیل خوبی بود ولی وقتی علاقه نداشته باشم چرا باید برم اون کار؟ چرا باید مثلا یه آرایشگر بخواد ب ...

اخه ممکنه بعدا نظرت عوض شه یا درامدت کفایت نکنه بخوای یه کار دیگه بکنی اول از همه ازت مدرک میخوان با دیپلم هیچ کاری گیرت نمیاد

چرا دلیل نمیارید من کل هدفم از این تاپیک اینه که دلیلاتونو ببینم ولی هیچکدوم هیچ دلیلی نمیارید فقط م ...

خب الان پول توعلاقه ست برو دنبال علاقه ت ولی نمیشه کم سواد موند هرجابری میپرسن سوادت چیه یابچه هات درآینده ممکنه خجالت بکشن

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
به نظرم یه رشته ای رو بخون که بیشتر از بقیه رشته ها خوشت میاد بالاخره یه رشته رو میتونی شتحمل کنی که ...

سواد تو درس نی که.

مامانم الان ندرک خیلی بالایی داره،

وقتی ما بچه بودیم مدرکشو گرفت خیلیم اصرار داشت بگیره.

کی ازش ‌میپرسه مدرکت چیه؟ 

تاحالا به دردش نخورده.

اگه درامد خوبی داره به خاطر کارشه حالا مثلا کارش خوبه تو کار خودش حرفه ایه.‌‌.. برا همینم درامدشم خوبه.

و تاحالا توی این چندین سال شغلش کسی تاحالا ازش مدرک تحصیلیشو نپرسیده.

الانم دیگه پیر میشه کم‌کم و مدرک فقط وقت و خوش گذرونیشو ازش گرفت. دانشگاه رفتن براش فقط هزینه داشت، و وقتشو میگرفت...

من نمیخوام این اتفاق برا منم بیوفته.

وگرنه من انسانیو تحمل کردم دیگه لیسانس گرفتن برام سختی نداره.‌‌.. 

فقط نمیدونم وقتی به درد نمیخوره چرا...

فقط برا پز دادن یا برا گفتن اینکه منم بلدم...

خب الان پول توعلاقه ست برو دنبال علاقه ت ولی نمیشه کم سواد موند هرجابری میپرسن سوادت چیه یابچه هات د ...

من بچه نمیخوام. 

نه برا بچه اوردن دلیل دارم، نه برا لیسانس گرفتن.

😬😭🤦🏻‍♀️

اگه بخوای با نظر دیگران زندگی کنی باید تا ابد به چشم و دهن بقیه خیره بشی زندگی توئه کسی نمیاد توی آ ...

منم حرفم دقیقا مثل شماس.

ولی برام سواله مامانم که همه اینارو تجربه کرده و میدونه، چرا میگه بگیر مدرکتو؟

ببین الان دیگه هرکسی یه لیسانس رو داره  لیسانس در حد دیپلم سابقه رشته های فنی حرفه ای چطور جی ...

نه.

الان طرف کدوم سمتو میگیری؟!

علاقه یا مدرک؟

با دلیل 

با دلیل

با دلیل

با دلیل