2777
2789
عنوان

خانمای منطقی بیاید و منطقی جواب بدید لطفا!

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 90 پست
منم حرفم دقیقا مثل شماس. ولی برام سواله مامانم که همه اینارو تجربه کرده و میدونه، چرا میگه بگیر مدر ...

چون دوست داره چیزی که خودش نتونسته بشه (یا فکر می‌کنه آینده اون بهتره) تو بشی...

هیچ مادری بد بچشو نمیخواد

هرکی پول داشته باشه باسواد و بافرهنگه؟؟؟ اینو دیگه از کجا دراوردی؟

ایران زندگی‌ میکنی؟

اگه اره پس از وضعیت جامعه بی خبری‌‌‌...

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. الان طرف کدوم سمتو میگیری؟! علاقه یا مدرک؟ با دلیل  با دلیل با دلیل با دلیل

مدرک در کنار علاقه

مدرک واجبه درس خواندن واجبه

دانشگاه رفتن خیلی تفاوت میکنه با نرفتن

بگرد یه رشته ای که بیشتر خوشت میاد بخون اما بخون 

ایران زندگی‌ میکنی؟ اگه اره پس از وضعیت جامعه بی خبری‌‌‌...

من سالهاست تو جامعه هستم. بیشتر از ده ساله کارمندم و از همه قشر ادم دیدم ولی شما هنوز وارد جامعه نشدی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چون دوست داره چیزی که خودش نتونسته بشه (یا فکر می‌کنه آینده اون بهتره) تو بشی... هیچ مادری بد بچشو ...

مامانم چنین آدمی نبود.🥲

ولی اینم تحلیل خوبیه...

اره بد متوجه شدم  عزیزم شما اگر بهترین تو رشته هم درس بخونی اگر علاقه نداشته باشی مطمئنا موفق ...

من قبول دارم حرفتونو.

حالا هر شغلی نه‌. شغلی که منطقی تر باشه قبول کردنش‌...

مثلا نمیشه گفت من به کارگری علاقه دارم و توی اون کار موفق میشم... 

ولی دیگه آرایشگری جزو پولدار ترین شغلاس...

این درصورتی که فقط بحث پول باشه.

من سالهاست تو جامعه هستم. بیشتر از ده ساله کارمندم و از همه قشر ادم دیدم ولی شما هنوز وارد جامعه نشد ...

من خودمو قبول میکنم تو هزار راهی موندم‌‌.

ولی مامان بابام یا مامان بزرگ بابا بزرگامو نه...

اونا که از زمان شاهم بودن تغییرو دیدن جامعه رو میشناسن...

کارشون شغلشون‌... 

فقط تو این قضیه به دو دسته تقسیم شدن. کسایی که میگن برو سمت علاقت، پون علاقت پیز غیرمنطقی نیست‌. و کسایی که میگن برو مدرک بگیر استفاده ام‌ نکردی فقط بگیر. 

که دومیش بیشتر مثل اینه که برا چشم و هم چشمی یا برا عقب نمونون از آدمایی که تو زندگی خودشونم موندن بریم سمتش‌‌...

اره بد متوجه شدم  عزیزم شما اگر بهترین تو رشته هم درس بخونی اگر علاقه نداشته باشی مطمئنا موفق ...

برا مهاجرت خودتون برین یا تحصیلی چجوری من شنیدم با هنر نمیشه تحصیلی 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

درست رو بخون چون ده سال دیگه پشیمونی که ول کردی ،ارایشگری هم در کنارش ادامه بده ،سخت میگذره بهت ولی ده سال دیگه صد در صد از نتیجه راضی هستی

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

عزیزم منم مثل شما بودم دوس نداشتم درس بخونم ب ارایشگری خیل علاقه داشتم بعد دیپلمم گرفتم فورا نامزدی ...

موافقم‌‌‌‌...❤