2777
2789
عنوان

سوال واجب زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 62 پست
خیلی ممنونم دورت بگردم من خودم اینجوری نشدم تا حالا برا همین نگرانش شدم اونم مامان نداره و جز م ...

فدات دخترم ناراحت نباش گاهی ارضا چون انقباض رحم میاره باعث لکه بینی میشه چون گاهی خون پریودی کامل تخلیه نمیشه وکمی تو رحم مونده با انقباض رحم خارج میشه

فدات دخترم ناراحت نباش گاهی ارضا چون انقباض رحم میاره باعث لکه بینی میشه چون گاهی خون پریودی کامل تخ ...

خیلی ازتون ممنونم آخه نگرانش شدم چون خودم اینجوری نشدم و اون طفلی ی دفعه نگران شد و توضیح داد واسم عجیب بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر سوال کرد ک زنداداشم اینو بهم گف مناسبه یا ن یا گف رفتارش معقوله یا گف در مورد گفتن یا ...

فدای فهم و شعورت عزیزدلم واقعا حرف دلمو زدین💞💞

من برا اون طفلی هزار فکر و نگرانی داشتم حتی گفتن نکنه سرطان رحم داشته باشه اینا زدن ی مسخره بازی

واقعا فرهنگ داشتن واسه ی عده خیلی سنگینه

انگار جن روز پیشم این سوالو پرسیده بودن نمیدونم منم دلیلش چیه وقتی دخول صورت نگرفته

بعضی از خانومای محترم و با فرهنگ و درک گفتن احتمالا بخاطر تحریک شدن رحم باشه بهش فشار اومده

وگرنه خودمم فکر سرطان رحم ب سرم زد واسش

وا زن داداشت چطوری اینا رو برای شما تعریف میکنه 

زن داداشم مامان نداره جز ما کسیو نداره و غیر من با کسی راحت نیست

منم چون متاهلم فکر کرده واسم پیش اومده برا همین بخاطر نگرانی زیاد از من پرسیده

اشکالش چیه؟ دوتا زن نمیتونن دردشونو ب هم بگن و راز دار هم باشن؟

باورتون میشه نگران شدم نکنه سرطان رحم گرفته  مامانش خیلی وقته فوت کرده ما باید هواشو داشته باش ...

🤣ازدستت دختر سرطان رحم درد داره علایم دارهالکی بایه لکه که نمیشه سریع گفت طرف سرطان دارهه گاهی موندن خون پریود تو رحم گاهی کار سنگین انجام دادن گاهی قآرچ وعفونت گاهی زخم رحم گاهی پولیپ گاهی لانه گزینی گاهی بارداری مشکل دار باعً لکه بینی میشه حتی گاهی کاملا بی دلیل ترس نداره که دختر خوب

🤣ازدستت دختر سرطان رحم درد داره علایم دارهالکی بایه لکه که نمیشه سریع گفت طرف سرطان دارهه گاهی موند ...

خب برا خودم پیش نیومده اون اینجوری گفت ترسیدم اونم ب فنا دادم😅

از خدا هر چی میخوای بهت بده آروممون کردی 

دغدغه شون شده راحتی تو با زنداداشت،خب منم با خارشوهرم راحتم اخه اینا جه سوالیه میمرسین

از بس ی عده بی فرهنگن بخدا یا بچه کم سن و سالن میخوان نمک بپرونن ولی بلد نیستن

عروسمون خیلی وقته مادرش فوت کرده و جز من با کسی راحت نیس آخه دختر عموییم از منم برا این پرسید متاهلم فک کرده بلدم