2821
2789
عنوان

جوش شیرین خطرناکه ؟

1978 بازدید | 4 پست

من همیشه از جوش شیرین استفاده میکنم برای زیر بغل 

ولی یه چند نفر میگفتن ضرر داره و فلان 

آخه اون منافذ پوست و نمیبنده که بوی عرقی که در میاد و از بین میبره 😐

مواظب باش با چیزی ترکیبش نکنی 

یکی از آشناهای ما جوش شیرین رو با سرکه ترکیب کرده بود داخل یه تشت و نشسته بوده توش 

مثله اسید همه جای اون قسمت از بدنش رو سوزدنده بود

بد جاییم بود  😬

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
مواظب باش با چیزی ترکیبش نکنی  یکی از آشناهای ما جوش شیرین رو با سرکه ترکیب کرده بود داخل یه ت ...

نه بابا 🤣🤣🤣 من مثلا وقتی هوا گرمه یه کوچولو دستم و نم میکنم میزنم تو پودرش  خلاصه یه کوچولو میمالم به زیر بغلم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا 🤣🤣🤣 من مثلا وقتی هوا گرمه یه کوچولو دستم و نم میکنم میزنم تو پودرش  خلاصه یه کوچولو ...

یکمش طوری نیست 

اتفاقا میگند جوش شیرین خیلی خوبه مثلا من خودم پوسته سرم خشکه و به شدت خارش داره 

جوش شیرین رو با یکم آب حل میکنم ومیریزم روی سرم بعدش سرم رو میشورم 

خیلی خوبه  

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792