2777
2789
عنوان

خرش و راش پوستی

1102 بازدید | 15 پست

بچه ها تو رو خدا کمک 

الان تقریبا سه هفتست که بدنم خارش داره اول تب و لرز و بی اشتهایی داشتم روز بعد سرم زدم خارش شدید پوست گرفتم شب اول با تب چند تا دونه ریز زدم الان تب و لرز و بی اشتهایی رفته بعضی وقتا داغ میکنم ولی خارش تموم نشده دوباره چند تا دونه ریز صورتی هم زدم تو رو خدا کسی علایم مشابه داشته دارم دیوونه میشم البته همون سه هفته پیش تست کرونام هم مثبت شد ولی این همه علایم پوستی نگرانم کرده چند روز پیش در حد دو روزم رو کمرم جوش زد چند تا دونه و زود رفت

نگران نباش اشنای ماهم الان یک هفتس دقیقا تمام همین علائم رو داره خارش هم زیاد ولی جوش درنیاورده نگرا ...

اخه ازمایش دادم گلبول سفید خونمم خیلی اومده پایین خیلی راس پوستی دارم این خارشم منو رها نمیکنه ریزش موی شدید و بدن درد شدید و ضعف بدنی هم دارم دیگه واقعا بعد از سه هفته یه کمی این علایم زیادی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3هفته مریضی!! عجب اره اینچیزاییک میگی نگران کننده پس چون این اشنای مایه هفته فقط مریض شد تازه بنظرم ...

خیلی نگرانم دکترا هم هیچی حالیشون نیست صد تا دکتر رفتم همش میگن اینو بخور دو هفته بعد دوباره ازمایش بده زندگیم داره با اضطراب میگذره کاش یکی اینجا بود میدونست 

شماخوب شدین؟!!

منم چندروزه شدید این خارش و راش پوستی رو دارم، داروهورمونی مصرف میکنم سرچ زدم ببینم شاید عوارض دارویی باشه که دارم میخورم، دیدم یکی از داروهام  کوکیوتین همچین عوارضی داره که قطعش کردم 

امیدوارم خوب بشه🥲

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
شماخوب شدین؟!! منم چندروزه شدید این خارش و راش پوستی رو دارم، داروهورمونی مصرف میکنم سرچ زدم ببینم ...

راستش من نفهمیدم اخرش مال چی بود خیلی داغون بودم همش فکر میکردم مریضی خاصی گرفتم همه جور ازمایشی هم دادم یا مال کرونا بود که گرفته بودم یا عوارض دارو ولی خودم فکر میکنم از استرس خارش گرفته بودم

راستش من نفهمیدم اخرش مال چی بود خیلی داغون بودم همش فکر میکردم مریضی خاصی گرفتم همه جور ازمایشی هم ...

منم باز زدم، نمیدونم از چیه🫠یجامو میخارونم سریع قرمز و ملتهب میشه

سلام منم کهیر پوستی زدم.  ب صورت لکه های قرمزه ی جاهای شبیه دون دون میشه ولی جوش نی. زیادم خارش ندارن خودشون می یان و میرن.    حدود چند روزه مال شما خوب شد؟   چه داروهای استفاده کردی. ظاهرا امپول. کورتون زدم. اثر نداشت.  داروی دیگه یاید بزنم؟

منم باز زدم، نمیدونم از چیه🫠یجامو میخارونم سریع قرمز و ملتهب میشه

سلام منم کهیر پوستی زدم.  ب صورت لکه های قرمزه ی جاهای شبیه دون دون میشه ولی جوش نی. زیادم خارش ندارن خودشون می یان و میرن.    حدود چند روزه مال شما خوب شد؟   چه داروهای استفاده کردی. ظاهرا امپول. کورتون زدم. اثر نداشت.  داروی دیگه یاید بزنم؟

سلام منم کهیر پوستی زدم. ب صورت لکه های قرمزه ی جاهای شبیه دون دون میشه ولی جوش نی. زیادم خارش ندار ...

سلام من کارخاصی نکردم خودش خوب شد، ویتامین سی خوردم سیستم ایمنیم ضعیف بود اخه...اگه طول کشید حتما برین دکترپوست