2777
2789

سلام وقت بخیر

من کنکوری ۱۴۰۰ تجربی هستم و می‌خوام برای کنکور اردیبهشت بخونم! هدفم هم دارو هست ! احساس میکنم نمی‌دونم باید چیکار کنم و نیاز به مشاور دارم ولی بودجه اش رو ندارم! شما موسسه یا مشاورهایی سراغ دارید که بورسیه کنند ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلم چی 

قلم چی نیاز به تایید بهزیستی داره و ما زیر نظر بهزیستی نیستیم! تازه من چند سال پیش یه بار ثبت نام کرده بودم ولی امسال خیلی گرون شده! نمی‌دونم بورسیه میکنند یا نه؟

برای مشاوره هم من خودم عضو یه تیم مشاوره هستم 

اگه مشاور میخوایین برای برنامه نوشتن و...

خواستین پیام بدین

در مقایسه با باقی مشاورها با هزینه های بالا، هزینه خیلی کمتره 

ماهی ۲۰۰،۳۰۰

من یک بار از این دانشجو ها مشاوره گرفتم و راضی نبودم اصن ! 

بله متاسفانه خیلیاشون با هزینه بالا کار میکنن 

همشونم از سرشون وا میکنن از بس دانش آموز میگیرن 

کار ما اساسی هست

اگه میخوایین به پشتیبانی پیام بدین راهنمایی کنن 

هزینه دقیق رو نمیدونم چون من خودمم یکی از مشاورام و تازه عضو تیم شدم 

اما اگه خواستین من خودمم میتونم مشاورتون باشم 

بله متاسفانه خیلیاشون با هزینه بالا کار میکنن  همشونم از سرشون وا میکنن از بس دانش آموز میگیرن ...

میشه بگید کدوم موسسه هست تا راجبش تحقیق کنم؟ شما خودتون دانشجوی چه رشته ای هستید ؟

عزیزم من مشاور نیستم و پشت کنکوریم ولی اگر خواستید میتونم کمکتون کنم رقابتی بخونیم و اگر سوالی داشتی ...

چجوری رقابتی بخونیم؟ من دارم سعی میکنم از گوشی دور باشم چون این چند روزه واقعا معتاد گوشی شدم! راستی شما کنکور چندم اتون هست؟ چه رشته ای هستید ؟ چه آزمونی شرکت میکنید ؟

قلم چی 

فرم پر کن اگه شرایطت تایید بشه باهات تماس میگیرن و آزمون ها رو شرکت میکنی رایگان.

کتاب رایگانه و دی وی دی.

پشتیبان هم داره.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)