2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگشتم امروز بهش  خودم کات کرده بودم  میخوام ببینم نکنه حالا اومده طرفم میخواد تلافی کنه ...

اهان. راستش تو رابطه هیشکی نمیتونه مشاوره بده. از دلت بپرس. فقط به هیچ وجه بنداز و دم دستی نباش

برگشتم امروز بهش  خودم کات کرده بودم  میخوام ببینم نکنه حالا اومده طرفم میخواد تلا ...

خب دلیل کات کردن تون چی بود و دلیل برگشتن پاتنرت چی هست ک دوباره برگشته و دلیل دوباره قبول کردن شما چی بود

خب دلیل کات کردن تون چی بود و دلیل برگشتن پاتنرت چی هست ک دوباره برگشته و دلیل دوباره قبول کردن شما ...

دلیل کاتم به هم نخوردن خانواده ها 

کلا حس کردم یه هم نمیخوریم 

مشاور بهم گفت منم کات کردم 

بعد ۱ماه تو دانشگاه دیدمش واومد سمتم گفت زود قضاوت کردی من دوست داشتم 

وگفت کل خانواده م بهت بدو بیراه گفتن چون اشکای منو دیدن 

تا حدی ناراحت بودم میخواستم با ماشین زیرت کنم 

پدرم نداشته 

ومثگم نکنه الان زخمیه بخواد ضربه بزنه

مطمئنی؟

اره البته بستگی داره سر چی کات کرده باشید 

من ف*ال تارو*ت میگیرم میخوای ی تک نیت واست بگیرم 

ولی خب برگشتی سمتش اگ ن بیاد دوباره بخوای کات کنی خیلی زشت میشه ب نظرم بشین باهاش منطقی و رک صحبت کن اگ پسر فهمیده ای باشه گوش میده ب حرفات آرومت میکنه قانعت میکنه ک هنوز دوستت داره و قصدش اینجوری نیس