2777
2789
ای واای چقدر وحشتناک.اره چون من شنیدم مقدار مصرفشون خیلی مهم و حساسه.پس ترسیدی که دیگه نخوردی؟

مامانم ترسید چون یبار باهاشون میخاستم خودکشی کنم و معدم ....

دیگ قرصا رو برداشت نداد بهم،دیگ نمیخورم ،

و اینکه اشتها رو زیاد میکنه ولی کلا ذهنتو میخابونه ببین اص هیچی نمیفهمی من ینی انگار تو ی عالم دیگ بودم هیچیم برام مهم نبود حتی حال حرف زدنم نداشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم ترسید چون یبار باهاشون میخاستم خودکشی کنم و معدم .... دیگ قرصا رو برداشت نداد بهم،دیگ نمیخور ...

چه بد.ولی خوب بود که تو عالم دیگه بودی؟یعنی اون مدت از دست فکرای مزخرف راحت بودی؟

چه بد.ولی خوب بود که تو عالم دیگه بودی؟یعنی اون مدت از دست فکرای مزخرف راحت بودی؟

خب موضوع اینه من اص اینجور ک بودم حال نداشتم فکر کنم ینی اص حالم میگم بیخیال بودم حال حرف زدن و فکر نداشتم 

آره راحت بودم ولی اینکه نتونستم ب موضوعی درست کنم اعصابمو خورد میکرد

باز خوبه.یعنی فقط تا یه مدت موثر بود و بعدش بدتر هم شد؟منظورم اینه که به جز وسواس فکری حس افسردگی تش ...

از عوارض قرصه که برای بعضیا تاثیر عکس داره این افکار خودکشی و اینا دیگه ته افسردگیه خب عزیزم 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
ممنون از راهنماییت عزیزم.شما در نهایت الان چطوری؟

الان بهترم خداروشکر البته دلیلش اینه یکسری از مشکلاتی که داشتم تقریبا حل شدن  و یکی از دلایل مهم افسردگیمم موندن تو گذشته بود سعی میکنم کنار بیام 

امیدوارم شما هم سلامتیت رو به دست بیاری عزیزم و حتما درمان کن خودتو چون اعصاب آسیب جدی به جسمت میزنه

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم