2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کلا بیخیال درمان شدین؟

افسردگی بود مشکل من،البته افسردگی تازه گرفته بودم،بیخیال درمان ک چیبگم من قرصو میخوردم یروز کامل خاب میرفتم از دنیا غافل میشدم،الان سعی میکنم با شاد کرذن خودمو اینکارا بخودم روحیه بدمو درمان

عجب...بازم خوبه ادم از دنیا غافل بشه

ببین من فقد دوتا قرص داشتم ،مثلا یبار یچی شده بود یکیشون خیلی قوی بود ،۲تا اینا انداختم دکتر میگف باید نصف بخوری اونم روز،شب بخوری ایست قلبی ممکنه

من یروز کامل خاب رفتم اص انگا کما بود هوشیاری نداشتم نمیتونستن بیدارم کنن،هرکاری میکردن

بگو عزیزم

ولبان میل جنسی رو کم نمیکنه و وزنت رو هم افزایش نمیده من تا زمانی که میخوردم‌از نشخوارهای ذهنیم کم میکرد اوایل حس بهتری داشتم تا اینکه کم کم زندگی برام پوچ و بیهوده شد افکار خودکشی داشتم در صورتی که من قبلا هم تو شرایط بد روحی قرار گرفته بودم و این اولین تجربه بد روحیم نبود بعد از تحقیقی که کردم متوجه شدم تاثیر همین قرص بوده 

سیتالوپرام هم بعد از یه مدت فکم بی اراده قفل میشدیعنی مثلا یهویی به خودم میومدم متوجه میشدم چقدر دندونامو فکم درد میکنن 

در کل قرصای اعصاب باید چند تا عوض کنی تا ببینی چی بهت میسازه بهرحال روی هر بدنی تاثیرش متفاوته مثلا اینا هیچکدومش خواب منو زیاد نمیکردن

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
ببین من فقد دوتا قرص داشتم ،مثلا یبار یچی شده بود یکیشون خیلی قوی بود ،۲تا اینا انداختم دکتر میگف با ...

ای واای چقدر وحشتناک.اره چون من شنیدم مقدار مصرفشون خیلی مهم و حساسه.پس ترسیدی که دیگه نخوردی؟

ولبان میل جنسی رو کم نمیکنه و وزنت رو هم افزایش نمیده من تا زمانی که میخوردم‌از نشخوارهای ذهنیم کم م ...

باز خوبه.یعنی فقط تا یه مدت موثر بود و بعدش بدتر هم شد؟منظورم اینه که به جز وسواس فکری حس افسردگی تشدید شد؟