2777
2789

و اگه میشه خصوصیات خوبشونم تا حدی بگید. 

میدونم از غصه میگیم ک یا درد و دل کنیم یا نظر بقیه رو بدونیم. اگه از خوبی بگیم شاید یه سری بگن پز نده! ولی این حجم از اتفاق های منفی باعث شده خیلیا بترسن از ازدواج یا به همسرشون شک کنند.

میشه اگه از ته قلبتون از انتخابتون بصورت کلی راضی هستید و پشیمون نیستید بگید؟ نه که حالا چون حالتون در لحظه خوشه حرف لحظه ای تون باشه . چیزی که تحت هر شرایطی باورش دارید. 

واقعا ممنون میشم اگه بگید و چندتا خصوصیاتشم بگید ک بهش افتخار می کنید یا لذت میبرید.

ببین من شوهرم همونی میخوام نیست ولی خودمم همونی میخوام نیستم ما انسانیم و این عادیه 

اما همسرم انسانیت داره و این خییلی خوبه 

ادم وقتی انسانیت داشته باشه با همسرش خوب و بد میسازن باهم و این دو طرفه هست

من اگر جریان خیانت همسرمو بزارم کنار واقعاً خوشبختم در کنارش خیانتش در حد چند تا چت بودبا همسایه‌مون خصوصیات خوبش اینه که کاریه،.

یه زمانی مجبور شد به خاطر اومدن اسنپ آژانسشو جمع کنه خودش رفت اسنپ کار کرد تا تونست مغازه اجاره کنه نمایشگاه ماشین بزنه.

بعد اینکه اصلاً چشم چرون نیست

و اینکه می‌دونه بیرون رفتنو خیلی دوست دارم زیاد منو بیرون می‌بره حالا یا شام یا همینجوری دور دور

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقش همونیه ک میخواستم

خیلی مهربونه، احترام بهم میزار، خوش اخلاقه، دست و دلبازه، حمایتم میکنه، ب اعتقاداتم و پوششم گیر نمیده میگه هر جوری ک دوست داری بپوش

ببین من شوهرم همونی میخوام نیست ولی خودمم همونی میخوام نیستم ما انسانیم و این عادیه  اما همسرم ...

اره هیچ کی کامل نیست. همه خاکستری هستیم . باید تو ترازو گذاشت .پس در کل حس رضایت داری با تموم نقص ها؟ 

اخلاقش همونیه ک میخواستم خیلی مهربونه، احترام بهم میزار، خوش اخلاقه، دست و دلبازه، حمایتم میکنه، ب ...

چقدر خوبه آدم این چیزارو میشنوه. که ببینه اینجور افرادم هستن. 

اره هیچ کی کامل نیست. همه خاکستری هستیم . باید تو ترازو گذاشت .پس در کل حس رضایت داری با تموم نقص ها ...

بله چون دو طرف انسانیت داریم به هم ظلم نمیکنیم.. 

و دنیا رو باید از پنجره زیبایی هاش دید من برگردم قطعا با همین همسرم ازدواج میکنم

من اگر جریان خیانت همسرمو بزارم کنار واقعاً خوشبختم در کنارش خیانتش در حد چند تا چت بودبا همسایه‌مون ...

چشم چرون نیست خیانت کردع😐

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
بله چون دو طرف انسانیت داریم به هم ظلم نمیکنیم..  و دنیا رو باید از پنجره زیبایی هاش دید من بر ...

چقدر عالی . شنیدن اینکه یکی از زندگیش بصورت کلی رضایت داشته باشه هم حس خوب میده هم ب خیلیا امید

چقدر خوبه آدم این چیزارو میشنوه. که ببینه اینجور افرادم هستن. 

آره واقعا تونی نی سایت انرژی منفی زیاد شده، بعضیا حالا واقعا تو زندگیشون مشکل هست و نیاز دارن حرف بزنن، ولی اونایی ک ب دروغ تاپیک میزنن رو واقعا درک نمیکنم

چقدر عالی . شنیدن اینکه یکی از زندگیش بصورت کلی رضایت داشته باشه هم حس خوب میده هم ب خیلیا امید

آدما اگه با عشق ازدواج کنن اگه تلاش کنن برای هم واقعا همه خوشبخت میشن.. 

البته ی عده انسان نیستن 

طرف کتک میزنن بد دهنی میکنن

اینا روباید تو عقد و نامزدی با مشاوره و.. شناخت