سلام خانوما من دیروز رفتم سونوگرافی ۱۵ هفته بودم گف احتمالا دختر ولی روی برگه ننوشته الان من میتونم هرچی که میخوام براش رو بخرم کسی تجربه ای داشته یا ن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به من گفتن احتمال ۷۰،۸۰ درصد دختره،همونم شد،سونوگرافی جای خوب و معتبری بری همونی ک میگن میشه،سیسمونیو اخرای بارداریم خریدم چون حالم اصلا خوب نبود واسه بیرون و خرید
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزممممم من هفت هفته هستممم منتظرم زود بگزره برم سنو
بچه چندمته منم تازه6هفته کی میشه ماهم بریم سونو 😍😍😍
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»