2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی مشخص شد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 47 پست
نه زوده هشت هفته یا نو‌هفته میرم

اانشاالله 😍😍

پس شوهرم اجازه داد درخواستت رو قبول میکنم 😍😍😍

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍بیا تو یکی از تاپیک‌هام‌یه پست بزار  عزیزم اونجا خبرتو‌میگیرم اگه دوست داشتی

باشه عزیزم 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
به سلامتییی😄😍  به نظرم صبر کن تا کامل جنسیت بچه مشخص بشه بعد اگه بخواین وسایل دخترونه بگیری ...

یعنی ممکنه دفعه ی بعدی فرق کنه وای خدا آخه چرا اینجوری میشه من میخوام یه بار بدونم خیالم راحت شه😕

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺
مال من درصدم نگف رو برگه هم ننوشت موندم چقد اعتماد کنم به کسی بگم یا ن

رو برگه نمینویسن اگه خواستی بگی به بقیه بگو احتمال دادن دختره قطعی معلوم نیس

مبارکت باشه عزیزم خدا حفظش کنه انشالله❤

رو برگه نمینویسن اگه خواستی بگی به بقیه بگو احتمال دادن دختره قطعی معلوم نیس مبارکت باشه عزیزم خدا ...

اها باشه عزیزم اصلا هیچوقت نمینویسن جنسیتو رو برگه

یعنی ممکنه دفعه ی بعدی فرق کنه وای خدا آخه چرا اینجوری میشه من میخوام یه بار بدونم خیالم راحت شه😕

۵ یا ۴ ماهگی جنسیت نینی کامل مشخص میشه😄 میگم علائم هات چیه؟ تهوع اگه داری یا همون ویار ممکنه دختر باشه😊از حالت شکمم میشه فهمید شما چند ماه این؟

هنوز یه دخترم😄
۵ یا ۴ ماهگی جنسیت نینی کامل مشخص میشه😄 میگم علائم هات چیه؟ تهوع اگه داری یا همون ویار ممکنه دختر ب ...

من چهار ماهمه ویارم ندارم شکمم گرده 😂

من چهار ماهمه ویارم ندارم شکمم گرده 😂

گرد؟ پس مبارکه دختره😊 خانم فامیل ماهم شکمش گرد بود ولی ویار نداشت جنسیت نینیشم دختر شد ۱ هفته پیشم نینیش بدنیا اومد😊 امیدوارم بارداریه راحتی داشته باشین😄

هنوز یه دخترم😄
گرد؟ پس مبارکه دختره😊 خانم فامیل ماهم شکمش گرد بود ولی ویار نداشت جنسیت نینیشم دختر شد ۱ هفته پیشم ...

مرسی عزیزم فدات 🥰