2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم

377 بازدید | 14 پست

اخلاقم به گندترین شکل ممکن دراومده، به همه میپرم دلم نمیخواد کسی کوچکترین سوالی ازم بپرسه، تو همین دو سه روزه هر وقت مامان طفلکمو دیدم بد حرف زدم، فکرم درگیره، بعد دلم نمیخواد کسی راجع به این مساله بپرسه، طفلک یه نظر داد خیلی بد حرف زدم، دلم نمیخواد نه جایی برم نه کسی بهم زنگ بزنه، اصلا نگم براتون که چقدر افتضاح شدم. دمنوشی چیزی میشناسین که بخورم یه ذره آرومتر و نرمال تر رفتار کنم؟ از سنم بعیده این رفتارا، آخه من چه مرگم شده؟؟ هی زر زر گریه میکنم، یه ذره بخودم نمیام، لعنت به من

دمنوش نه قرص هیچ فایده ای نداره براتون باید ببینید مشکل از کجاست

قبل از اینکه حرفی بزنید اول یکمی مکث کنید بعدش آروم و شمرده صحبت کنید

به دلیل قضاوت دیگران سکوت کرده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش نه قرص هیچ فایده ای نداره براتون باید ببینید مشکل از کجاست قبل از اینکه حرفی بزنید اول یکمی م ...

انگار یهو خون به مغزم نمیرسه، و اصلا حواسم نیست کی دور و بر هست و چهره ی خودمو جلوی همه به گند کشیدم، منی که همه چیزو تو دلم میزدم و اصلا به روی هیچکس نمیاوردم الان یهو یه مدته اینجوری شدم و جالبه وقتی دیگه اون لحظه بخودم میام که تند رفتم هی انگار از لج بدتر میکنم و حرفای بدتری میزنم، وای خدا😭

ممنون دوستم 

خواهش میکنم..نگران اینم نباش که مشکل عصبی داری یا بخاطر چیزی اینجوری شدی عادیه گاهی تغییرات هورمون ها گاهی بالا پایین شدن سروتین های مغز باعث بدخلقی میشه دمنوشی که گفتم رو بخور بشدت آرامبخشه من اسمشو گذاشتم ریلکسیشن

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

برو چند جلسه مشاوره  اکه ببینه بهتر نمیشی  میفرسته روانپزشک  دارو میده  چیز ...

آخه من خیلی مظلوم و آروم بودم، یهو شدم، انگار تلافی همه سالها رو یهو دارم درمیارم. راستش اصل مشکلمو میدونم کجاست، اما نه میتونم به کسی بگم نه عرضه دارم خودمو نجات بدم، یه مشکله که فقط تا ابد تو دل خودم باید بمونه😭😭

انگار یهو خون به مغزم نمیرسه، و اصلا حواسم نیست کی دور و بر هست و چهره ی خودمو جلوی همه به گند کشیدم ...

غلظت خون نداری؟ 

ببین باید اول بگردی ببین چی بوده که باعث شده تو ناراحت بشی یا اینکه نتونستی حلش کنی داری افسوس چیزی رو میخوری 

از بقیه معذرت خواهی کن ازشون کمک بخواه اگرم نمیتونی صحبت کنی با یه کاغذ بهشون بگو

غلظت خون نداری؟  ببین باید اول بگردی ببین چی بوده که باعث شده تو ناراحت بشی یا اینکه نتونستی ح ...

نه مشکل فیزیکی ندارم، مشکل عاطفی دارم، یه مشکل که فقط خودم باید حلش کنم اما نمیدونم چم شده چرا نمیتونم، خدایا🥺

نه مشکل فیزیکی ندارم، مشکل عاطفی دارم، یه مشکل که فقط خودم باید حلش کنم اما نمیدونم چم شده چرا نمیتو ...

خب اونو اول حل کن 

با یکی در موردش اگه میتونی صحبت کن خودتو خالی کن

خب اونو اول حل کن  با یکی در موردش اگه میتونی صحبت کن خودتو خالی کن

میدونی چیه، مشکل کار اینجاست که خودم میدونم باید حلش کنم ایراد کار کجاست، خطر و نکات منفیش چیه، و... اما همینطوری حل نکرده باقی گذاشتمش. عذاب میکشم اما حلش نمیکنم، نمیدونم تا بحال برات پیش اومده تو شرایطی قرار بگیری که خودت ایراد کارت رو از هر مشاوری بهتر بدونی اما نتونی حلش کنی یا نه؟ شرایط سختی دارم

میدونی چیه، مشکل کار اینجاست که خودم میدونم باید حلش کنم ایراد کار کجاست، خطر و نکات منفیش چیه، و... ...

میدونم چی میگی

به خودت اینطوری بگو که هر چه قدر بیشتر بندازمش عقب باعث میشه عزیزام آسیب ببین، ناراحتی اونا تو رو خوشحال میکنه؟ نه مسلما 

پس دست به کار شو یه دفعه از جات بلند شو و برو حلش کن