2777
2789

دیروز ز با نامزدم رفتیم دانشگاهش برای فارغ التحصیلی بعدشم دفترچه سربازی پست کرد

بعدش بدون اینکه بدونم برام گل گرفت 😍

خیلی ب دلم نشست 

همیشه برام طلا اینا میگرفت اما این ی حس و حال دیگه ای داشت شما هم از این خاطره ها داشتین؟

1402/07/08

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه حال دلت خوب 

مشاور خانواده هستم 👩🏻‍🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554

منم نامزد بودم،شوهرم برام گل گرفت بدون این که بدونم

ی بارم عقد بودم

بعد از اون ن کادویی ن گلی😂😐خدایااا چرا خرشو از پل رد کردی؟

نمیشد حالا اون پل خراب میشد،خره هم از پل میوفتاد پایین؟

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

همسرم مناسبتها همیشه گل هم میگیره ولی من همیشه میگم نگیر پلاسیده میشه حیف میشه😁

دیشب سالگرد ازدواجمون بود گفتم گل نگیریا پژمرده میشه حالا همش میگفت نذاشتی برات گل بگیرم😅

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
منم نامزد بودم،شوهرم برام گل گرفت بدون این که بدونم ی بارم عقد بودم بعد از اون ن کادویی ن گلی😂😐خ ...

😂😂

بنظرم ی مرذ داشته باشه از زنش نمیگیره ولی ی زن چرا😂😂

همسرم مناسبتها همیشه گل هم میگیره ولی من همیشه میگم نگیر پلاسیده میشه حیف میشه😁 دیشب سالگرد ازدواج ...

برا منم میگیره تولدم گرفت خشک کردم قشنگ بعدش خورد شد رفت😂