2777
2789
خب به یکی بگو همینجوری تو دلت نگه ندار باید بگی تا کمکت کنن همه راه ها رو امتحان کن

اره فک میکنم بایکی دیگه باید در میون بزارم ولی از شوهر مامانمم همون ی بار ۷تومن گرفتم کلی التماسش کردم ب مامتنم نگه ولی سریع گفت حالا مامانم میکه رسیدشو دیدم 

خیلی دودلم بگم بهش یانه 

عزیزم زمینی رفت .نمیتونم جزییات بگم.پول زیادیم نداشت فقط با ۶۰۰یورو.خودم مترجمی زبان

چرا اینقدد داداشت اصرار ب مرگ داشت ؟ببخشید سوال میپرسم البته دوس نداری نگو 

چون خودمم شدیدا تو فکر خودکشی ام میخوام بدونم مشکل داداشت چی بود

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فک میکنم بایکی دیگه باید در میون بزارم ولی از شوهر مامانمم همون ی بار ۷تومن گرفتم کلی التماسش کر ...

بهش بگو فعلا ۳۰ تومن طلافروش رو جور کنی پول خاله و دوستت رو میتونی ی وام برداری پس بدی

پدرم بدتر از همس کافیه ی چیز بگی ب عالمو ادم بگه

عزیزم از این نترس که به عالم و ادم بگن گور بابای مردم مهم جون خودت هست و جوونیت، همه ممکنه اشتباه کنن اونم تو سنین پایین انسان هستیم انسان جایزالخطاست با همین خطاها و اشتباها ادمی عاقل میشه تجربه پیدا میکنه هیچکس همینطور صاحب تجربه نمیشه که ازت انتظار داشته باشن هیچ اشتباهی نکرده باشی

حالا خدارو شکر که قرضت زیاد نیست یعنی چند صد میلیونی و میلیاردی نیست اونم به خودی هاست یعنی دوست و خاله مهم نیستن 

اما طلا فروشه رو بهش بگو ندارم بذار هر کاری میخواد بکنه از گردن خودت ساقط کن امروز با شوهرت و مادرت حرف بزن قبلش قول بگیر که اذیتت نکنن و بعدش به مادرت و شوهرت بگو به هر کسی که مورد اعتمادته بگو بالاخره یه راهی پیدا میکنن از اینم نترس که بدونن اشتباه کردی اشکال نداره تو هنوز سنت خیلی کمه و قابل گذشت هستی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

۷۰ تومن پولی نیست اینقدر بزرگش کردی برو ی جا کار کن پولات رو جمع کن هر ماه ی مقدار از بدهیت بده همی ...

زمان ندارم مشکلم اینه بعدشم 

شوهرم نمیزارع اصلا بیرون کار کنم

اره فک میکنم بایکی دیگه باید در میون بزارم ولی از شوهر مامانمم همون ی بار ۷تومن گرفتم کلی التماسش کر ...

باید بگی، اما بهشون بگو از کاره ت پشیمونی و توبه کردی و دیگه سراغ این بازی ها نمی ری بذار بدونن که دیگه قصد پول گرفتن ازشون نداری بگو در اولین فرصت کار پیدا کنم برمیگردونم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻